به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران برای کمک به افرادی که به دلیل سرمای هوا و کمبود تحرک دچار اضافه وزن شده اند توصیه می کنند که خوردن "ماهی سالمون" را در "رژیم غذایی" خود قرار دهند.
بررسی ها نشان می دهد مصرف ماهی به طور مرتب و هفتگی باعث افزایش میزان "امگا 3"در بدن می شود که عاملی برای بهبود حساسیت بدن به "انسولین" است با افزایش ترشح هورمون انسولین و تنظیم آن علاوه بر کاهش چربی های اضافه بدن، قند اضافی نیز سوزانده می شود و بدن مقاومت بیشتری در مقابل بیماری ها پیدا می کنند.
پژوهشگران همچنین اعلام می کنند که افراد می توانند ماهی سالمون را در حالات مختلف مصرف کنند و سرخ کردن تنها راه برای خوردن ماهی نیست، از جمله می توان ماهی را به صورت پخته، کبابی و یا حتی به صورت سوپ ماهی مصرف کرد.
انتهای پیام/