این آشپز 65 ساله هندی در برابر چشم مشتریان مشتاق دست هایش را در روغن داغ می کند و ماهی های سرخ شده را بیرون می آورد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازشبکه العالم؛  او می گوید بیش از 25 سال است که دستش را در روغن های تا 200 درجه حرارت می کند، بدون این که هیچ وقت سوخته باشد. وی می گوید به طور اتفاقی متوجه شده که روغن داغ دستهایش را نمی سوزاند.
 
شیرین کاری داغ آقای پریم سینک باعث شده که شهره شهر دهلی نو باشد و روزانه تعداد زیادی مشتری را با ماهی سیر کند.




برچسب ها: آشپز ، هندی ، دست ، بین الملل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار