ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان شیوه های غلط نگهداری در انبار را از عوامل تاثیرگذار در ضایعات محصولات کشاورزی می دانند.
وی در ادامه با اشاره به عادات تغذیه ای تصریح کرد: رعایت استانداردهای تولید و نگهداری بهینه محصولات در جلوگیری از فساد و ضایع شدن نقشی بسیار اساسی دارد.
مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: عادات تغذیه ای نادرست و خرید بیش از نیاز را باید یکی از دلایل ایجاد ضایعات کشاورزی محسوب نمود.
وی با اشاره به عدم هماهنگی بین سیاستگذاران صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی یادآور شد: تعّدد متولّیان دولتی در امر تصمیم گیری، برنامه ریزی و سیاستگذاری صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی و عدم هماهنگی های لازم بین آنها را نباید در ایجاد ضایعات کشاورزی اثرگذار ندانست.
برنو تاکید کرد: فرهنگ نادرست مصرف را باید از دیگر عوامل مهم در ضایعات محصولات کشاورزی بدانیم./س