کشاورزان هرمزگانی با توجه به کاهش دما و رطوبت برای مقابله با سرمازدگی محصولات تمهیدات لازم را بیاندیشند.

 به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بندرعباس کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان از کشاورزان خواست برای جلوگیری از آسیب رسیدن به محصولات باغی و زراعی در این مدت تعداد دفعات آبیاری را افزایش ، دما را کنترل و از سم پاشی خود داری کنند.

مرضیه سی سی پورگفت: از امروز تا پایان هفته کاهش 2 تا 10 درجه ای دما و 60درصدی رطوبت در استان رخ می دهد.

منصور علی محمدی کارشناس مسوول سبزی وصیفی جهاد کشاورزی هرمزگان نیز از کشاورزان خواست در این مدت از دادن کودهای آهن و ازته به مزارع خودداری کنند.

وی افزود: لازم است کشاورزان بر دمای گلخانه ها و مزارع کنترل کامل داشته باشند .

این کاهش دما تا پایان هفته در قسمت های شرقی و شمالی استان بیشتر است./س
انتهای خبر/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.