وی تصریح کرد: برای نگهداری از راهها سالانه 70 هزار میلیارد ریال نیاز است که با توجه به مشکلات کمبود بودجه این امر امکانپذیر نیست و باید هزینه نگهداری راهها را با استفاده بهینه از تجهیزات هوشمند شبکه و بالا بردن ایمنی کاهش دهیم.
معاون برنامهریزی سازمان راهداری و حمل و نقل کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه راهداران با تلاش شبانهروزی خود در جادهها، امنیت و آسایش را به مردم هدیه میکنند، گفت: نقش راهداران در ایمنی راهها بسیار اساسی است و راهداران به عنوان فرشتههای نجات در جادهها نامیده میشوند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی نیز گفت: در حال حاضر6 هزار و 200 کیلومتر راه در استان وجود دارد و سالانه یک هزار میلیارد ریال اعتبار برای نگهداری این راهها نیاز است.
غلامرضا خرمی در ادامه ازاستقرار 30 اکیپ ثابت و سیار راهداری در محورهای مواصلاتی استان در طرح راهداری زمستانی خبر داد و اظهار داشت: طرح راهداری زمستانی از اول آذر ماه امسال به اجرا در آمده و تا پایان فصل سرما ادامه دارد.
وی تصریح کرد: در این طرح علاوه بر استقرار 30 اکیپ ثابت و سیار راهداری، 450 دستگاه خودروی سبک، نیمه سنگین و سنگین به منظور اجرای عملیات راهداری زمستانی به کار گرفته شده است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان مرکزی ادامه داد: 500 نفر از عوامل راهداری نیز در اجرای این طرح مشارکت دارند که از رانندگان درخواست داریم با این عزیزان نهایت همکاری را داشته باشند و هنگامی که آنها در حال عملیات راهداری و برفروبی هستند، عجلهای نداشته و صبر پیشه کنند تا جاده به طور کامل باز شود که در طول مسیر با مشکل مواجه نشوند./س