برنامه "اقتصاد، سلامت و استاندارد" عنوان برنامه جديدي است كه از اول دي ماه از شبكه راديويي اقتصاد به روي آنتن ميرود و در اولين برنامه، به بررسي اهميت استاندارد مواد غذايي می‌پردازد.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران؛ در دنياي امروز روش‌هاي قديمي كنترل بهداشتي كه صرفاً متكي بر آزمايش محصول نهايي مي‌باشد، منسوخ گرديده است، زيرا عوامل ناخواسته بي‌شماري وجود دارند كه مي‌توانند پروسه فرآيند محصولات غذاي را تحت شعاع خود قرار دهند و امروزه سيستم هاي  جايگزين روش هاي قديمي شده اند كه  با استفاده از ابزارهاي عملي ، پس از تعريف مراحل گوناگون توليد يك ماده غذايي، كليه مخاطرات مربوط به هر محله را شناسايي و راهكارهاي لازم جهت حذف يا كاهش سطوح خطرات در حدود قابل قبول را ارائه مي‌دهد.

شاهرخ ظهيري عضو كميسيون كشاورزي اتاق تهران، يونس اسدي عضو كميسيون كشاورزي،آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي در برنامه حضور دارند و در مورد استاندارد موادغذايي و لزوم آن با يكديگر گفت و گو خواهند كرد.

برنامه اقتصاد، سلامت و استاندارد به تهيه كنندگي محمد مهدي شادبحر، يكشنبه 1 دي ساعت 13:15 از شبكه اقتصاد موج اف ام رديف 98 مگاهرتز پخش مي‌شود.

انتهای پیام/ اس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.