به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازشبکه تلويزيوني سي ان ان، تلفات نيروهاي نظامي آمريکا در سال 2012 به 237 نفر در ميدانهاي جنگ و 350 نفر بر اثر خودکشي بالغ است.
فريد زکريا مجري اين شبکه تلويزيوني گفت هر روز در آمريکا به طور ميانگين 100 نفر بر اثر خودکشي جان خود را از دست ميدهند. در بيش از 50 درصد اين موارد، از سلاح گرم استفاده مي شود. اين آمار درباره نيروهاي نظامي در فاصله سالهاي 2008 تا 2010 نشان ميدهد حدود دو سوم خودکشيها با سلاح گرم صورت گرفت.
ژنرال پيتر کُرُلي از جمله افرادي است که با سوابق نظامي و اجتماعي خود خواهان پايان يافتن اين روند است.وي ميگويد دسترسي آسان مردم به اسلحه بسيار خطرناک است.
ميزان خودکشي نيروهاي ارتش آمريکا از سال دو هزار و يک تا کنون تقريبا دو برابر شده است.
ژنرال کرلي ميگويد: نميتوان تاثير 13 سال جنگ را بر اين نيروها ناديده گرفت. ما از تعداد خودکشيها مي توانيم تاثير ماموريتهاي نظامي پي در پي و استرس بالاي اين افراد را دريابيم.
کرلي ميگويد يکي از راههاي کنترل ميزان خودکشي با سلاح گرم در بين نيروهاي نظامي، اين است که نيروهايي که تحت فشارهاي رواني قرار دارند در اين مدت به اسلحه شخصي خود دسترسي نداشته باشند. اما پيشنهاد او در ارتش با مقاومت وکيل پنتاگون مواجه شد.
گروه هاي طرفدار اسلحه در آمريکا نظير انجمن ملي اسلحه اين کشور با تاکيد بر اينکه آزاديهاي فردي در آمريکا بيش از هر زمان ديگر هدف حمله قرار گرفتهاند، ميگويند با هر گونه اقدام يا پيشنهادي که به معناي محدود شدن دسترسي مردم به اسلحه باشد، مقابله ميکنند.
فريد زکريا گفت اين انجمن حتي تا آنجا پيش رفته است که فرماندهان را از اقدام براي گردآوري اطلاعاتي در خصوص اسلحه سربازان خود باز ميدارد.کرلي ضمن تاييد اين مسئله آن را نااميدکننده خواند.
در ادامه اين برنامه به کاهش چهل درصدي ميزان خودکشي با سلاح گرم در بين نيروهاي اسرائيلي اشاره شد که فقط با محدود کردن دسترسي سربازان مستعد خودکشي به اسلحه شخصي شان در روزهاي پاياني هفته، صورت گرفت.
سال 2012 سيصد و پنجاه سرباز آمريکايي خودکشي کردند که بسيار فراتر از تعدادي است که در ميدان رزم کشته شدند. اين مشکلي نيست که صرفا نيروهاي مسلح با آن درگير باشند. بيش از 38 هزار آمريکايي در سال 2010 با اسلحه و ديگر روشها، خود را کشتند. اين دو برابر رقم افرادي است که به دست ديگري کشته شده اند (16 هزار نفر). در يک دهه گذشته خودکشي در بين آمريکايي ها 28 درصد افزايش يافته است.
پيتر کرلي بر اين باور است دور شدن افراد از سلاح گرم به ويژه در زماني که در بحران افسردگي به سر ميبرند در کاهش اين آمار اثرگذار است.
بررسي دانشگاه هاروارد نشان ميدهد ميزان خودکشي در آمريکا در ايالاتي که مردم دسترسي بيشتري به اسلحه دارند، بالاتر است.
بررسي ديگري نشان داد کاهش فقط 10 درصدي ميزان دسترسي مردم به اسلحه به کاهش هزار و ششصد و چهل تا دو هزار و نهصد و نود خودکشي در سال کمک ميکند.
از هر پنج خودکشي در آمريکا يکي مربوط به کهنه سربازان است که رقم هشت هزار نفر در سال را شامل ميشود.
انتهای پیام/