به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ جلال بهجو مدیر جهاد کشاورزی گفت: بیش از 70 هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان جهرم به کشت فلفل دلمه اختصاص یافته است که به طور متوسط از هر هکتار بیش از 25 تن محصول برداشت می شود.
وی از افزایش سطح زیر کشت این محصول نسبت به پارسال خبر داد و افزود: سطح زیر کشت محصول فلفل در جهرم نسبت به سال زراعی پارسال 20 درصد افزایش داشته است.
مدیر اداره جهاد کشاورزی جهرم با اشاره به مرغوبیت بالا و قیمت مناسب این محصول، ادامه داد:استقبال خوب مردم از مصرف محصول فلفل سبب افزایش کاشت آن در مزارع این شهرستان شده است.
وی با بیان اینکه پیشبینی میشود امسال 1 هزار و 750 تن محصول فلفل از مزارع جهرم برداشت شود، گفت: کاشت فلفل در جهرم از مهرماه آغاز و تا پایان مهر ادامه داشت و فصل برداشت آن اواخر آذر تا فروردین سال بعد است.
از فلفل میتوان در درمان سرطان و حتی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری استفاده کرد.
تحقیقات نشان میدهد کپساسین موجود در فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد سمی عمل کرده و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان زا در بدن میشود و از تشکیل تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می کنند.
فلفل سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی مثل ویتامین C و کاروتن است، به
طوری که در100گرم فلفل دلمهای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب 140، 120 و 120 میلی گرم ویتامین C و 3840، 265 و 175
میکروگرم بتاکاروتن وجود دارد/س.
انتهای پیام/