بسیج دانشجویی در بیانیه‌ای به مناسبت فرا رسیدن حماسه ۹ دی تاکید کرد: حق رای دادن و موثر بودن این رای در تعیین سرنوشت کشور از اساسی‌ترین حقوق شهروندان هر جامعه است، کودتای فتنه‌گران علیه رای مردم در سال 88 بزرگترین نقض حقوق شهروندی بود.

به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور با صدور بیانیه‌ای، ضمن گرامیداشت سالروز حماسه 9 دی، تاکید کردند: قانون‌گرایی، یکی از دیگر از ادعاهای جریان تجدیدنظرطلب و روشنفکر مسلک بود، اما عدم تمکین به قانون و نهادهای قانونی در سال 88 توسط این جریان، عدم اعتقادی حقیقی این جریان به قانون‌گرایی را آشکار ساخت. سران فتنه به فرض پیروزی در انتخابات88 چگونه می‌خواستند در جمهوری اسلامی دولت تشکیل دهند؛ وقتی حاضر به تمکین به نظر شورای نگهبان و مجلس و وزارت کشور و مقامات عالی نظام نبودند؟
 
متن کامل بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور به شرح زیر است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
بیانیه تحلیلی شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی پیرامون یوم ا... 9دی
 
«جمهوری» اسلامی نه یک کلمه بیش و نه یک کلمه کم، هنوز این کلام آن امام کبیر(ره) در گوش ما دانشجویان انقلابی طنین‌انداز است، گویی آن پیر سفر کرده مردم انقلابی ایران را پاسدار اسلامیت و «جمهوریت» نظام قرار داده بود و می‌دانست این روشنفکران لیبرال که فرموده بود تا زنده‌ام نخواهم گذاشت مسئولیت‌ها به دست آنان بیفتد، همان طور که بارها علیه اسلامیت این نظام نو‌پا کودتا کرده بودند، سرانجام روزی علیه جمهوریت و علیه رای مردم نیز دست به کودتا خواهند زند. سال 88 آن روز فرا رسید و این جریان تجدیدنظرطلب که رای مردم به نامزدی غیر از نامزد مورد نظر خود را دید، علیه مردم غضب کرده و دست به کودتا علیه جمهوریت نظام زد.
 
این کودتای نیمه سخت روشنفکرانِ لیبرال مسلک که مسبب شهادت چندین تن از هموطنان شد، یک افتضاح سیاسی برای کسانی بود که گاه و بی‌گاه سخن از مردم‌سالاری و نام بردن از رای مردم به عنوان منبع مشروعیت نظام میزدند، پرده‌ها ور افتاد و دروغ‌گویی و ماهیت جریان قدرت‌طلبی که 8 ماه کشور را به خاطر نرسیدن به قدرت به آشوب کشید، هویدا گشت. اصولاً برای این جریان مردم‌سالاری فقط تا زمانی خوب است که مردم به نفع آنان رای دهند، در غیر این صورت رای مردم تقلب خوانده می‌شود و مردم توده‌های نا‌آگاه دانسته می‌شوند و این امر تا جایی پیش می‌رود که به تازگی یکی از  فعالین جریان تجدید‌نظر‌طلب طرح انحلال مجلس شورای اسلامی را پیشنهاد می‌دهد!
 
قانون‌گرایی، یکی از دیگر از ادعاهای جریان تجدید‌نظر‌طلب و روشنفکر‌مسلک بود، اما عدم تمکین به قانون و نهادهای قانونی در سال 88 توسط این جریان، عدم اعتقادی حقیقی این جریان به قانون‌گرایی را آشکار ساخت. سران فتنه به فرض پیروزی در انتخابات88 چگونه می‌خواستند در جمهوری اسلامی دولت تشکیل دهند وقتی حاضر به تمکین به نظر شورای نگهبان و مجلس و وزارت کشور و مقامات عالی نظام نبودند؟!
 
و سرانجام مستضعفین و توده‌های با بصیرت مردم در 9 دی 88 در اعتراض به فتنه‌گری، قانون‌گریزی، کودتا علیه رای ملت، توهین به آموزه‌های اسلامی و به آشوب کشاندن کشور به خیابان‌ها آمدند و کشور را از لوث وجود فتنه‌گران پاک ساختند.
 
حق رای دادن و موثر بودن این رای در تعیین سرنوشت کشور از اساسی‌ترین حقوق شهروندان هر جامعه است، کودتای فتنه‌گران علیه رای مردم در سال 88 بزرگترین نقض حقوق شهروندی بود، دولت محترم اگر در پی استیفای حقوق شهروندان است، ابتدا باید با اصلی‌ترین ناقضان حقوق شهروندی مردم در سال88 که علیه رای 40 میلیونی ملت دست به کودتا زدند، برخورد کند و حامیان آنان را طرد کند.
 
سران فتنه که مطابق اصول فقهی و حقوقی مفسد‌ فی‌الارض محسوب شده و حکم آنان اعدام می‌باشد، تاکنون با صبر مردم و رافت نظام اسلامی به پای دار مجازات کشانده نشده‌اند، لکن اکنون که پرده‌دری و جسارت فتنه‌گران در چند ماه اخیر هویدا گشته و کار بدان جا رسیده است که ادعا می‌کنند: «از طلب 88 گذشتیم!»، ما دانشجویان انقلابی مطالبه محاکمه هرچه سریعتر فتنه گران و سران فتنه را از دستگاه قضا داریم.
 
هرچند که معتقدیم فتنه‌گران و سران آنان پیش از محاکمه در دادگاه رسمی در نزد افکار عمومی ملّت بزرگ ایران محاکمه شدند، و طرد اجتماعی و بی توجهی عموم مردم به آنان نشان از این واقعیت دارد.
 
هرچند سخنان کابینه پیشنهادی دولت یازدهم در جلسه رای اعتماد مجلس در محکومیت فتنه و فتنه‌گران و برائت از آنان شایان توجه بوده و میخ محکم دیگری بر تابوت فتنه بود، لیکن پس از آن شاهد به کار‌گیری برخی از عناصر نزدیک به جریان فتنه در لایه‌های میانه دستگاه‌های اجرایی هستیم، ما دانشجویان نگران باز‌گشت حامیان فتنه در لایه‌های میانی مدیریت اجرایی و یا هر منصب دیگری در جمهوری اسلامی هستیم، و نسبت به آن به دولت هشدار می‌دهیم.
 
متاسفانه در چند ماه اخیر شاهدیم از گوشه و کنار کشور مجدداً توهین و تولید تنفر از آموزه‌های مترقی دینی مردم ایران به گوش می‌رسد، گویی فضای ارتجاع فکری دورانِ به اصطلاح اصلاحات که در آن به ناب‌ترین اندیشه‌های اسلامی هجمه صورت گرفت در حال احیاست، جنبش دانشجویی مسلمان چگونه ساکت بنشیند وقتی می‌بیند یکی از استانداران تازه منصوب دولت یازدهم عزاداری برای معصومین(ره) را مایه افسردگی می‌داند؟ مستضعفین انقلابی چگونه خاموش بنشینند وقتی یکی از روزنامه‌های زنجیره‌ای به نقد و نفی نص صریح قرآن می‌پردازد؟
 
ما دانشجویان بسیجی و مستضعفین انقلابی به فتنه‌گران و حامیان آنان اخطار می‌دهیم درصورت تکرار توهین به مقدسات، 9دی دیگری را رقم خواهیم زد و وطن را از لوث وجود ته مانده فتنه‌گران عاری خواهیم ساخت. انشاالله
 
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار