بر اساس شواهد موجود، بسیاری از موارد ضعیف شدن عضلات به ویژه در ناحیه پا، ناشی از عدم پیشگیری از پیشرفت اختلالات عصبی است که این نوع اختلال نیز می‌تواند عارضه جانبی دیابت و افزایش قند خون باشد.

سیامک رستگاری استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: دیابت بیماری و عارضه‌ای شایع و بسیار مهم در جوامع مختلف و از جمله در کشورمان است که روند ابتلا به آن در سالهای اخیر به شدت افزایش یافته و نگرانی‌های زیادی را به وجود آورده است. 

وی با هشدار نسبت به افزایش میزان قند خون، اظهار داشت: با بالا رفتن قند خون، اعصاب حسی آسیب دیده و با سوزن سوزن شدن، خواب رفتن و داغ شدن کف دست و پا خود را نشان می‌دهد که در این صورت با راه رفتن مشکل بهتر و درعین حال در موقع نشستن و به ویژه در هنگام خواب بد‌تر و شدید‌تر می‌شود. 

رستگاری با بیان اینکه بروز اختلالات عصبی از جمله مهم‌ترین عوارض دیابت است، افزود: متاسفانه بسیاری از افرادی که دچار اختلالات و مشکلات عصب می‌شوند، توجهی به علت بروز مشکل خود نمی‌کنند و همین موضوع باعث می‌شود که اختلال و عامل به وجود آورنده آنکه به ویژه می‌توانددیابت باشد، به شدت پیشرفت کند. 

وی گفت: پیشگیری از اختلالات عصبی موضوعی بسیار مهم است که اقدام در جهت آن، در درجه اول مستلزم شناخت علایم اختلال است. 

رستگاری تاکید کرد: بر اساس شواهد موجود، بسیاری از موارد ضعیف شدن عضلات به ویژه در ناحیه پا، ناشی از عدم پیشگیری از پیشرفت اختلالات عصبی است که این نوع اختلال نیز می‌تواند عارضه جانبی دیابت و افزایش قند خون باشد. 

وی خاطر نشان کرد: توجه جدی به مشکلاتی نظیر ضعیف شدن عضلات، خواب رفتگی طولانی مدت و سوزن سوزن شدن عضلات به ویژه در ناحیه پا‌ها و در نتیجه مواجهه منظم و به موقع به پزشک، می‌تواند برای پیشگیری از شدت یافتن این مشکلات و در‌‌نهایت اختلالات عصبی و دیابت بسیار موثر باشد. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.