به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی دیشب در جمع زائران حرم کریمه اهل بیت(ع) اظهار داشت: عاقبت به خیری مبحثی مهم در زندگی انسان است که نتیجه اعمال او را مشخص میسازد و عوامل متعددی در آن دخیل هستند.
وی افزود: روایت است که حضرت علی(ع) برای کسانی که میخواستند عاقبت به خیر شوند دعا میفرمودند که خدا تو را در در دین ثابت قدم نگاه دارد؛ ثبات قدم در تقوا و حمایت از دین و پیشوایان دینی نخستین عامل عاقبت بخیری است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه با بیان اینکه در سوره مبارکه «فصلت» آیه 30 هم میخوانیم که خداوند در مورد استقامت در دینداری سخن میگوید خاطرنشان کرد: در این میان انسان به انواع و اقسام امتحانات الهی دچار میشود تا میزان استقامتش سنجیده شود.
وی ادامه داد: اگر کسی در پای دینداری و توحید ایستادگی کند فرشتگان بر او نازل شده و میگویند نگران نباش زیرا بهشت در انتظار توست و ما دوستانت هستیم و در دنیا و آخرت حمایتت میکنیم.
رفیعی با بیان اینکه حقیقت سعادت در پایان کار مشخص خواهد شد گفت: حضرت عیسی(ع) میفرماید آجر آخری که بر روی خانه گذاشته میشود مهم است نه آن سنگ بنایی که ابتدای کار میبینیم.
استاد حوزه علمیه با اشاره به خبر شهادت حضرت علی(ع) در ماه رمضان از سوی نبی مکرم اسلام(ص) تصریح کرد: ایشان همان لحظه از حضرت محمد(ص) سوال کردند که آیا دینم در آن زمان سالم خواهد بود و این سوال نشاندهنده اهمیت عاقبت بخیری است.
رفیعی سرگذشت میرزا جهانگیرخان قشقایی را مورد توجه قرار داد و گفت: او در ابتدای کار تارزن بود و مطربی میکرد ولی در برخورد با یک عارف تحولی فکری در او ایجاد شد و به جایی رسید که بزرگانی همچون آیتالله بروجردی نزد او شاگردی کردند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه با بیان اینکه عوامل عاقبت بخیری سه دسته هستند خاطرنشان کرد: نمازها، دعاها و برخی ذکرها، اعمال نیک و رفتارها این سه گروه را شامل میشوند.
وی ادامه داد: دعای تمجید از جمله ادعیهای است که در مفاتیح الجنان از آن نام برده شده و از امام صادق(ع) نقل است که فرمودهاند سه ساعت در روز و سه ساعت در شب وجود دارد که خداوند به تعریف و تمجید از خود میپردازد و قرائت این دعا عاقبت به خیری را به دنبال دارد./س