مصطفی افضلیفرد در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل اظهار داشت: همچنان که ثبات مدیریتی از عوامل مهم سازمانی است تغییر مدیریت هم میتواند موجب رشد سازمان شود در صورتی که با دقت و تجربه این تغییر صورت گیرد.
وی گفت: وقتی سهم ما از جمعیت کشور 1.5 درصد است چرا باید سهم استان از صنعت کشور 0.5 درصد باشد این به آن معنا نیست که مسئولان فعالیت نکردهاند بلکه به این معنی است از ظرفیتهای استان استفاده نکردهایم.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی همچنین افزود: یکی از عوامل عقبماندگی تولید این است که در بین تولیدکنندگان برخی افراد هستند که به تولید ضرر میزنند به عنوان مثال پول دریافتی برای احداث واحدهای تولیدی را در جای دیگری برای خود سرمایهگذاری میکنند که این مسئله باید مورد توجه قرار گیرد.
افضلیفرد ادامه داد: ما میخواهیم از تولیدکننده حقیقی حمایت کنیم و با حذف کردن مقررات دست و پا گیر موجبات رشد روز افزون کشور را فراهم آوریم.
وی گفت: تولید کالای نامرغوب یکی از عوامل راکد شدن تولید است و ناتوانی در اقدام فروش مستقیم و روی کار آمدن دلالان نیز از مشکلات و عوامل کاهش تولید است.
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل یادآور شد: یکی دیگر از عوامل کاهش تولید استان بحث خرید تضمینی محصولات کشاورزی است به این صورت که 4 میلیون تن محصول کشاورزی در اردبیل تولید میشود که مشکلات موجود در خرید تضمینی ضرر و زیان بسیاری را به استان وارد کرده است.
افضلی فرد افزود: 37 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی برای کل کشور در نظر گرفته شده است که فقط 14 درصد آن استانی شده است و ما طرحی در مجلس ارائه کردهایم که به جای 14 درصد 50 درصد بودجه در اختیار استان قرار گیرد که اگر تصویب شود بسیار مثبت و سازنده خواهد بود.
وی در ادامه بیان داشت: دخالت دادن بخش خصوصی گامی بزرگ در راستای بهبود وضعیت تولید و واحدهای تولیدی است که ما باید این سرمایه را به سمت تولید سوق داده و مانعها را برطرف کنیم تا سرمایهگذاران به سرمایهگذاری در استان علاقهمند شوند/س.
انتهای پیام/