به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ شریفی مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی فارس گفت: سالانه در فارس حدود 40 هزار تن انجیر خشک در سال های با بارندگی مناسب برداشت می شود.
وی با اشاره به تولید محصول سالم و ارگانیک انجیر در استهبان و استقبال بازار جهانی از محصولات ارگانیک، بر ضرورت فعال سازی تعاونی باغداران در تولید انجیر تأکید کرد.
به گفته مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان پارسال بیش از 9 هزار و 990 تن انجیر به ارزش 38 میلیون دلار از فارس به خارج از کشور صادر شد .
شریفی با بیان این که تولید عمده و صادرات انجیر فارس عمدتا در شهرستان استهبان صورت می گیرد افزود: با ثبت باغ های انجیر استهبان به عنوان یک میراث ملی در سازمان خواربار جهانی، توجه بیشتری به آن معطوف و اقدامات حمایتی و حفاظتی از آن گسترده تر می شود./س
انتهای پیام/