به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران مهدی نامجومنش گفت: از دستاوردهای مهم این مجموعه این است که اختلاف 26 درصدی بین سوادآموزی زنان و مردان را به پنج درصد برساند.
وی ادامه داد: سوادآموزی مخاطب محور از اولویت های کاری سوادآموزی کشور است و در جهت تحقق این امر با 18 دستگاه تفاهم نامه امضا کرده ایم.
وی با بیان اینکه وقت آن رسیده است که به سمت آمار ثبتی برای بیسوادان برویم و اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده است، تاکید کرد: باید از پتانسیل رسانهها برای ارتقای سوادآموزی کشور بیشتر استفاده شود زیرا سوادآموزی جامعه را توانمندتر می کند.
نامجومنش با بیان اینکه بازگشت به بیسوادی از چالشهایی است که دنیا با آن مواجه است، گفت: مسدود شدن ورودیهای بیسوادی نیز از دیگر نگرانیهایی است که باید برای آن برنامه ریزی کرد.
وی با بیان اینکه معرفت الهی تنها در سایه سوادآموزی محقق می شود، افزود: در حال حاضر ما در کشور حتی مدارس یک نفره هم داریم و به این ترتیب فردی به دلیل کمبود مدرسه در ایران بازمانده از تحصیل نیست مگر اینکه خودش سهل انگاری کرده و یا مشکلات دیگری داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: می خواهیم سوادآموزی مخاطب محور را در کشور توسعه دهیم و این امر در استان هم می تواند در کاهش بیسوادی موثر باشد.
انتهای پیام