عصاره پای مرغ بالا بودن میزان کلسیم و فسفر موجود در آن با سدیم مقابله می‌کند و "فشارخون" را پایین می‌آورد.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران گفت: عصاره پای مرغ مملوء از ویتامین A وD   و کلسیم و فسفر است که برای سلامت کودکان و جوانان و بزرگسالان بسیار مفید است.

این متخصص تغذیه افزود: عصاره‌ی پای مرغ سرشار از مواد غضروف ساز است و بهترین و موثرتر از قرص‌های غضروف‌ساز عمل می‌کند و دارای سولفات کندروتئین است و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها است قلم پای مرغ دارای مواد خون ساز و آهن است و برای جلوگیری از پوکی استخوان و خواص معجزه‌آسای آن در درمان آرتروز است.

وی خاطرنشان کرد: عصاره‌ی پای مرغ سرشار از پتاسیم و کلسیم است جلوی فشار خون بالا را می‌گیرد و با سدیم مقابله می‌کند ودر نتیجه فشارخون را می‌توان با این عصاره کنترل کرد.

انتهای پیام

برچسب ها: فشار ، خون ، کلسیم ، آهن ، سلامت ، استخوان ، پوکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.