به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی فارس گفت: در فارس بیش از 47 هزار هکتار باغ انجیر وجود دارد.
شریفی با اشاره به تولید محصول سالم و ارگانیک انجیر در استهبان و استقبال بازار جهانی از محصولات ارگانیک، بر ضرورت فعال سازی تعاونی باغداران در تولید انجیر تأکید کرد.
شریفی با بیان این که تولید عمده و صادرات انجیر فارس عمدتا در شهرستان استهبان صورت می گیرد گفت: با ثبت باغ های انجیر استهبان به عنوان یک میراث ملی در سازمان خواربار جهانی، توجه بیشتری به آن معطوف و اقدامات حمایتی و حفاظتی از آن گسترده تر می شود./س
انتهای پیام/