علي صابري، هنرمند مجسمهساز در گفتگو باخبرنگار حوزه تجسمي
باشگاه خبرنگاران درباره اهميت تمركززدايي نمايشگاههاي هنري گفت: طرح تمركززدايي برنامهاي بود كه در طي پنج سال گذشته ارائه شد و به مرحله اجرا هم رسيد.
وي افزود: در سالهاي اوليه اين طرح به شدت اجرا شد و از جمله اين برنامههاي هنري برگزاري جشنواره هنرهاي تجسمي جوانان در استان گلستان بود كه هرسال هم تا كنون در همان استان برگزار ميشود.
اين هنرمند اظهارداشت: نكته بسيار مهمي كه تمركززدايي برنامههاي هنري به ويژه نمايشگاهها وجودداشت آشنايي مخاطبان استاني با هنرهاي تجسمي بوده است.
صابري بيان كرد: طرح تمركززدايي در كنار مريتهايي دربارهي نمايشگاهها و برخي رويدادهاي هنري معايبي هم دربرداشت كه از جمله آن دوري و ايجاد فاصله بين هنرمندان پايتخت در رويدادهايي چون دوسالانهها بود.
وي ادامه داد:بخش اعظم هنرمنداني كه در تهران فعاليت ميكنند بيشتر تمركزشان در شركت و نيز ديدن نمايشگاههايي است كه در تهران برگزار ميشود بنابراين فرصت براي حضور در رويدادهاي استاني را ندارند.
صابري تصريح كرد: با برگزاري رويدادهاي هنري در استانها با عنوان تمركززدايي باعث ريزش مخاطب تهراني از اين رويدادها شدهايم.
اين هنرمند مجسمهساز افزود: به سادگي ميتوان دريافت كه تمركززدايي منفعت بيشتري براي هنرمندان استاني دارد هرچند كه بازتاب اين رويدادهاي تمركززدايي شده بسيار انداك است زيرا در مجموعه استاني برگزار ميشود.
انتهاي پيام/ اس