موادی همچون روی، سلنیوم، B۶، C و آلیسین، باید گفت که آلیسین در واقع یکی فراوردهٔ گیاهی است که کمک میکند فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در بدن به وجود بیاید، و همچنین کمک میکند خیلی از اتفاقات به صورت گوارشی اتفاق بیوفتد.
حسن قمی افزود: توصیه ما به کسانی که از ترس بوی زیاد سیر آن را مصرف نمیکنند، این است که به یاد داشته باشند سیر فقط در حالت خام ایجاد بود میکند و اگر آن را در دمای بالای ۶۰ درجه سانتی گراد حرارت دهند، چون ترکیبات عامل بو از بین میروند، دیگر آن حالت گوگردی که به علت وجود آلیسین است هم از بین میرود.
وی اذعان داشت: باید توجه داشت که بعضی ویتامینها مثلا C و ویتامینهای گروه B نسبت به حرارت آسیب پذیرند. به خاطر همین توصیه میشود حتی الامکان از نوع خام آن استفاده کنید.
انتهای پیام/