تولید گوشت کبک در استان فارس در مقایسه با پارسال افزایش داشته است .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ رئیس جهادکشاورزی استان فارس گفت: فارس مقام دوم تولید کبک را در کشور دارد .

خرد بیان کرد : در فارس 4 واحد پرورش کبک با ظرفیت تولید سالانه 80 هزار قطعه فعالیت می کند .

وی افزود: تا پایان امسال8 واحد دیگر پرورش کبک با ظرفیت 123 هزار قطعه کبک به بهره برداری می رسد .

بخش خصوصی نخستین مزرعه پرورش کبک کشور با ظرفیت سالانه 300 قطعه را در شیراز راه اندازی کرد .

کبک های پرورشی در استان فارس از نوع چوکار (chukar) است .

جوجه کبکها پس از 3 تا 4 ماه بالغ می شود و گوشت آن به بازار عرضه می شود .

گوشت کبک به نسبت سایر گوشت ها کمتر اسید اوریک تولید مى کند.

گوشت کبک مضرات گوشت قرمز دام های بزرگ را ندارد.

گوشت این پرنده دارای طبیعت گرم بوده و زود هضم است و خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد.

مقدار پتاسیم این گوشت زیاد است و کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد موجود در آن نیز می تواند نیاز بدن را تامین کند.

علاوه بر گوشت از تخم کبک نیز استفاده می شود./س

انتهای پیام/


برچسب ها: رشد ، تولید ، کبک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.