به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه 598، چندی است که آیت الله لاریجانی، به یکی از محورهای اصلی مطالب سایت ها و رسانه های اصلاح طلب و اپوزیسیون تبدیل شده است و آناا سعی می کنند به انحاء مختلف مطالبی را علیه وی منتشر کنند.
شاید دلیل اصلی این اقدام آن باشد که در بین سران سه قوه، آیت الله لاریجانی، شفاف ترین و انقلابی ترین مواضع را نسبت به گروه ها و جریان های معاند و مخالف با انقلاب و علی الخصوص فتنه گران سال 88 داشته و همین امر موجب شده است تا رسانه های وابسته به این گروه ها، کام شان تلخ شده و علیه او موضع بگیرند.
البته سابقه این موضوع به چندین ماه پیش باز می گردد. چند ماه پیش آیت الله لاریجانی در یکی از سخنان خود به حوادث سال 88 اشاره کرده و گفته بود: "زمانی برخی می خواستند با محدود ساختن فضای ناامیدی را ایجاد کنند که مقام معظم رهبری اعلام کردند همه سلایق وارد انتخابات شوند و اگر کسی اعتقادی به نظام ندارد به خاطر ایران در خلق این حماسه شرکت کنند. سرانجام نیز با توصیه ها و پیگیریها انتخابات باشکوهی رخ داد."
رئیس دستگاه قضا تاکید کرده بود: "در این فضای دوستی و معنویت متاسفانه برخی قصد مصادره انتخابات را دارند. فتنه گران سال 88 دوباره سر آوردند تا با تخیلاتی انتخابات را مصادره کنند. این انتخابات، انتخابات کل مردم با همه گرایش و سلایق بود."
وی همچنین ادامه داده بود: "زمانی که کشور نیاز به آرامش داشت این افراد هماهنگ با رئیس جمهور آمریکا حرف می زدند و با طرح یک دروغ بزرگ، یعنی تقلب در انتخابات می خواستند آرای مردم را مصادره کنند. متاسفانه الان عده ای توقع دارند این افراد برگردند که این توقع باطل است."
این سخنان رئیس قوه قضائیه موجب شد تا رسانه های اپوزیسیون و ضد انقلاب علیه او به شانتاژگری بپردازند. البته این اقدام رسانه های ضدانقلاب، اقدامی مسبوق به سابقه است و هرگاه مسئول یا فردی علیه فتنه 88 و افراد دخیل در آن، دست به افشاگری زده است، این رسانه ها به شدت بر او تاخته اند.
اما آیت الله لاریجانی میدان را خالی نکرد و بر این طعنه ها وقعی ننهاد و همچنان بر مواضع اصولی خود پافشاری کرد. وی در نشست چندی پیش خود با "مسئولان عالی قضایی کشور" مجددا به حوادث سال 88 اشاره کرد و گفت: "متأسفانه برخی از کسانی که در فتنه دخیل بودند و برای راهاندازی جریانهای فتنه در کشور اتاق فکر تشکیل دادند، ادعا میکنند از ظلمی که به ما شده است میگذریم که در پاسخ به آنان باید گفت پررویی و بیحیایی هم حدی دارد؛ شما با دشمنان این کشور هم صدا شدید، با دشمنان این کشور همنوا شدید و حالا ادعا میکنید بر شما ظلم رفته است؟"
این اظهارات به هنگام و به موقع آملی لاریجانی نیز موجب شد تا مانند همیشه اردوگاه برساخته و تخیلی فتنه گران به هم ریخته و از سر عصبانیت نسبت به آن واکنش نشان دهند.
در این میان متأسفانه برخی از سیاسیون داخلی نیز به جای آنکه از سخنان انقلابی رئیس دستگاه قضا حمایت کنند، عملا به حمایت از فتنه گران پرداخته و علیه ایشان موضع گرفتند. علی مطهری یکی از آن افرادی است که چند روز پیش در نطق پیش از دستور خود در مجلس، سخنانی را علیه رئیس قوه قضائیه بر زبان آورد و بلافاصله به تیتر اول رسانه های ضد انقلاب منتشر شد. حتی سایت های ضدانقلابی چون "کلمه"، به طور کامل متن سخنان وی را پوشش خبری دادند!
البته چنانچه اشاره شد از ابتدای انقلاب تا به امروز، همواره شیوه ضدانقلاب و جریان های زاویه دار با انقلاب آن بوده که علیه نیروهای انقلابی و مواضع اصولی آنان واکنش نشان داده و آنها را مورد حمله و هجمه رسانه ای قرار دهند.
در ابتدای انقلاب اسلامی، جریان بنی صدر همین خط فکری و عملی را در برابر نیروهای اصیل و انقلابی چون شهید بهشتی دنبال می کرد تا جایی که شبهات آنان مورد پذیرش برخی از افراد جامعه نیز قرار گرفته بود. اما هنگامی که ماجرای بمب گذاری دفتر حزب جمهوری و شهادت شهید بهشتی و 72 نفر از یاران وی، و همین طور جمله امام مبنی بر مظلومیت شهید بهشتی منتشر شد، تازه بسیاری از افراد متوجه اهمیت و نقش شهید بهشتی در انقلاب اسلامی شدند.