حجت الاسلام محمد علاءالدینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: آنها با علم از این امر و اذعان مکرر بدان در گرداب ترسی بی بدیل گرفتار آمده اند.
وی ادامه داد: چندی پیش آماری از سوی نه یک تشکیلات ایرانی بلکه مؤسسه آماری "زاگبی" وابسته به غرب در قالب نظرخواهی رودررو از یک هزار و 235 ایرانی منتشر شد که بر اساس آن 96 درصد مردم بر تداوم روند توسعه فناوری هسته ای برغم تحریم های اقتصادی و تهدیدهای نظامی تأکید داشته و آن را تأیید میکنند.
علاءالدینی افزود: وجود چنین مطالبه به حقی از سوی امت مقاوم و همیشه در صحنه ایران اسلامی از افزایش روزافزون سطح بصیرت در این جامعه نشأت می گیرد.
امام جمعه دماوند از احتمال صدور قطعنامهای از سوی آمریکا علیه ایران سخن به میان آورد و افزود: بر اساس تفاسیر مختلف سیاسی ممکن است افراطیون در سنای آمریکا بعد از تعطیلات ژانویه دست به صدور قطعنامه ای در راستای تشدید تحریمها علیه ایران بزنند.
وی ادامه داد: مطمعناً پاسخ ایران ترک هر میزی است که بخواهد این سه محور یعنی عزت، حکمت و مصلحت را در زندگی امروز مردم کم رنگ کرده و مورد هدف قرار دهد.
علاءالدینی تصریح کرد: دشمنان با اذعان به فقدان سند و ادلهای در زمینه اثبات مبحث دروغین تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای، همچنان به سیاستهای تهدیدآمیز خود ادامه میدهند.
امام جمعه دماوند با بیان اینکه "ترک میز مذاکره" پاسخ ایران به تحرکات احتمالی آمریکا بعد از تعطیلات ژانویه خواهد بود، بر لزوم بازخوانی نامه امام(ره) به گورباچف درباره پناهندگی به اردوگاه غرب تأکید کرد.
وی ادامه داد: ایران اسلامی باید در فضای جسارت دشمنان به مانند همیشه بر حفظ و حراست از اصول با ارزش خود پافشاری کند تا دشمنان بدانند که مردم هرگز حاضر به از دست دادن ارزش هایی که با زحمت و مرارت بسیار و تقدیم خون هزاران شهید کسب کرده اند، نیستند.
علاءالدینی تصریح کرد: روند کند کنونی مذاکراتِ ناشی از زیاده خواهی های دشمن و تفسیرهای نادرست آنها از متن توافق نامه نشان دهنده همان فرمایش ژرف مقام معظم رهبری و برگرفته از درایت والای ایشان است که بارها به بی اعتمادی به دشمن اشاره فرمودند.
امام جمعه دماوند اضافه کرد: تحمیل مطالباتی ظالمانه از سوی دشمن با استفاده از ابزارهای چهارگانه تحریم، تهدید، حقوق بشر و وادار ساختن امت اسلامی به عدم پذیرش فرهنگ مقاومت، سیاست های نخ نما و مندرسی است که از خالی بودن سلاح دشمن از هرگونه مهمات خبر می دهد.
به گفته وی، در فرهنگ واژگان سیاسی و نظامی مرسوم است که سلاح توخالی دو نفر را بیش از سایرین میترساند، نخست فرد مسلح و دیگری طرف مقابل؛ حال در این میان اگر فرهنگ مقاومت در سویی توسعه یافته و نهادینه شود بی شک این ترس بر سوی دیگر غلبه کرده و منحصر می شود.
علاءالدینی تصریح کرد: حال این وضع را میتوان به شرایط کنونی ایران و غرب نیز تعمیم داد، در حال حاضر ضرورت هوشیاری مردم و مسئولان بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است.
وی ادامه داد: میدان امروز، صحنه اتحاد نظام اسلامی مقام نظام سلطه است که این مهم خود نشانه اقتداری است که ملت اسلامی ایران در سایه استقامت به دست آورده اند؛ در جبهه مقابل شرایط به گونه دیگری است، اضطرار امروز آنها از منافع مادی نشأت میگیرد که باید این شرایط را بر اساس سه محور اصلی عزت، حکمت و مصلحت به پیش برد./س