به گزارش
گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران،
پنیر یکی از موادی است که روزانه از ان استفاده می کنیم و طرفداران مخصوص
به خود را دارد. پنیرهای مختلفی در دنیا روزانه تولید می شوند و بعضی از آن
ها بسیار عجیب و باورنکردنی هستند. این پنیرها نه تنها موش ها بلکه انسان
ها را نیز متعجب کرده اند.
پنیر کاسو مارزو در میان پنیرهای عجیب شاید نوع ایتالیایی آن از همه شگفت انگیز تر باشد. "کاسو مارزو" پنیری است که ریشه آن به همان پنیرهای ساده که از گوسفند گرفته می شود بر خواهد گشت ولی تفاوتی عمده با این پنیر دارد زیرا در آن می توان هزاران حشره زنده پیدا کرد. این پنیر با استفاده از تخم های حشرات ساخته می شود به این صورت که ابتدا پنیر را از شیر گوسفند گرفته و سپس آن را در میان هزاران تخم از حشرات پنیری(حشراتی که به پنیر علاقمند هستند مانند: پشه) قرار می دهد. در این پروسه تخم ها شکسته شده و اسید معده این حشرات وارد پنیر می شود و چربی آن را می گیرد. چیزی که در انتها باقی خواهد ماند پنیری سوراخ سوراخ و کمی مایع است. در برخی انواع این پنیر حشرات به طور زنده وجود خواهند داشت.
باشگاهپنیر طلایییکی
از شرکت های تولید کننده پنیر به نام فودی چندی پیش پنیری را رونمایی کرد
که تماما از طلا ساخته شده بود. در مواد اولیه این پنیر از طلای خوراکی
استفاده شده است و این کارخانه قیمت کیلویی 1000 دلار را برای آن در نظر
گرفته است. آن ها دلیل این قیمت بالا را نه تنها طلای خوراکی بلکه مواد
اولیه مرغوب پنیرشان اعلام کرده اند.
گرانترین پنیر "پوال"
گران ترین پنیر دنیاست که در سیبری و در منطقه بلگراد تهیه می شود و البته
کسی از ترکیبات اولیه آن خبری ندارد و برخی می گویند آن ها از شیر الاغ در
ساخت این پنیر استفاده می کنند. این پنیر برای خریداران به ازای هر نیم
کیلو 1700 دلار در می آید. این پنیر بسیار خوشمزه و البته طعمی متفاوت دارد
و افراد زیادی از آن استفاده می کنند.
بدبوترین پنیرناپلئون
بناپارد در زمانی که حاکم فرانسه بود همیشه از یک نوع پنیر استفاده می کرد
که "اپویسی" مشهور است. این پنیر با استفاده از شیر خام و عمل نیامده گاو
درست می شود و البته به بدبوترین پنیر دنیا شهرت دارد. این پنیر به اندازه
ای بدبو است که قانون فرانسه حمل ونقل آن را ممنوع کرده است.
پنیری که آب نمی شودیکی
از پنیرهای جالب دنیا اصلیتی قبرسی دارد. این پنیر که نامش "هالومی" است
دمای ذوب بسیار بالایی دارد و به سختی در شرایط مختلف آب می شود به همین
علت استفاده از آن متداول است. این پنیر یکی از غذاهای مردم قبرس است که از
آن در شرایط مختلف استفاده می کنند ولی بهترین زمان بهره بردن از آن
تابستان است.
قوی ترین پنیر پنیرها
هنگامی که بوی شوری و البته طعم بسیار شوری داشته باشند از دسته پنیرهای
قوی حساب می شوند . این پنیرها برای افرادی که مشکلات قلبی و یا فشار خون
دارند توصیه نمی شود و تنها برای آن هایی مناسب است که علاقه به خوردن
پنیرهای سنگین دارند. قوی ترین پنیر دنیا را یک شرکت انگلیسی تولید می کند و
نام پنیرش "تدینگتون" است.