به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان.، مسئول بازارچه مرزی کوهک سراوان گفت: در سالهای اخیر بازارچههای شهرهای مرزی کشور، جایگاه ویژهای از لحاظ ارزش اقتصادی به دلیل داشتن شرایط مناسب از جمله صدها کیلومتر مرز مشترک با کشورهای همسایه، پیدا کردهاند.
اسماعیل سکوزهی افزود :این بازارچهها، خلاء اقتصادی موجود در محدوده مرزها را جبران کرده و از خالی شدن حاشیه مرزها جلوگیری میکنند که این امر خود میتواند در بالا بردن ضریب امنیت مرزها و جلوگیری از قاچاق، بسیار مؤثر واقع شود.
وی ادامه داد: با راهاندازی بازارچهها و گذرگاههای مرزی و استفاده بهینه از ظرفیتهای اقتصادی مرزها، وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم مرزنشین منطقه رونق مییابد. توسعه اقتصادی مناطق دور افتاده و محروم در شهرهای مرزی با توجه به مقوله امنیت مرزی و بهرهگیری از قابلیتهای مرزنشینان در دفاع از حدود و ثغور کشور، اهمیت بازارچههای مرزی را مطرح کرده و ارتقا داده و رونق خاصی به اقتصاد ساکنین حاشیه مرزهای رسمی میبخشد.
وی خاطرنشان کرد: بازارچه مرزی کوهک در پنج کیلومتری روستای کوهک از توابع بخش بم پشت سراوان در محدوده فنسکشی شده فعالیت تجاری خود را از سال 75 آغاز و متعاقب آن دولت پاکستان نیز مبادرت به ساخت گمرک و تأسیسات مورد نیاز کرده است.
سکوزهی بیان کرد: با توجه به استقبال دولت پاکستان و شرایط مناسب برای رونق مبادلات اقتصادی و تأکید دولت جمهوری اسلامی ایران برای تقویت بازارچههای مرزی، اعتبار موردنیاز برای ساخت تأسیسات اداری شامل یک سوله هزار متری با کاربری انبار و یک سوله با کاربری اداری و تجاری برای غرفهها و مجموعه اداری و همچنین دو اطاقک نگهبانی در محل دربهای ورود و خروج و باسکول 60 تنی مدرن تأمین شده است.
مسئول بازارچه مرزی کوهک سراوان گفت: عمده کالاهای صادراتی از این بازارچه انواع خرما، کنسروجات، موکت سیمان و خشکبار است که در این بازارچه نیز همانند بازارچه های دیگر استان با واردات دام زنده تا حدودی توازن در میزان صادرات و واردات صورت گرفته است.
انتهای پیام/