عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: مصرف روزانه نان‌ سبوس‌دار مقداری از نیاز بدن به پروتئین، فیبر و ویتامین‌ را تامین می‌کند.




به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد علیرضا سوهانی تصریح کرد: نان‌هایی که با آردهای کامل و سبوس‌دار تهیه می‌شوند، نسبت به نان‌های تهیه‌شده با آرد سفید ارزش غذایی بیشتری دارند.

وی ارزش غذایی و خواص نان سبوس‌دار را سه برابر نان‌های سفید دانست و گفت: نان‌های تیره‌تر و پر‌فیبر می‌تواند نقش موثری در تامین سلامت شهروندان داشته باشد.

سوهانی با بیان اینکه سبوس گندم غنی‌ترین منبع غذایی از نظر فیبر و الیاف گیاهی محسوب می‌شود، اظهار داشت: بر اساس استاندارد، آردی که از تمام اجزای دانه گندم تهیه می‌شود آرد کامل است و هر چه میزان سبوس در آرد بیشتر باشد رنگ آن را تیره‌تر میکند.

برچسب ها: دانشگاه ، آزاد ، نیاز بدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.