کارشناس مسئول تغذیه باغات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کاهش مصرف کودهای شیمیایی با مصرف کودهای بیولوژیک به اثبات رسیده است.

 

سعیده احمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کشاورزان باید بدانند که هیچ گونه مواد سمّی و یا میکروبی در چرخه غذایی در صورت استفاده از کودهای بیولوژیک وارد نخواهد شد.

وی تصریح کرد: پس از یک بار استفاده از کودهای بیولوژیک، باکتری های تشکیل دهنده موجود در آن در خاک تکثیر شده و نیازی به استفاده پیاپی از آنها نیست.

احمدی با متذکر شدن اهداف بهره گیری از کودهای بیولوژیک ادامه داد: هدف از مصرف کودهای بیولوژیک تقویت حاصلخیزی خاک و تامین نیازهای غذایی گیاه است.

کارشناس مسئول تغذیه باغات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: باکتری های تشکیل دهنده کودهای بیولوژیک می توانند در شرایط مختلف آب و هوایی و خاک مناطق مختلف کشور حداکثر فعالیت را داشته باشند.

وی اظهار داشت: کودهای بیولوژیک با تولید هورمون های طبیعی به نوعی محرّک رشد گیاهان بوده وباعث گسترش ریشه و جذب بیشتر و بهتر آب و مواد غذایی و درنهایت افزایش عملکرد می شوند.

احمدی تاکید کرد: صادرات گیاهان زراعی و باغی با استفاده از کودهای بیولوژیک و تولید محصولاتی با کیفیّتی مناسب به عنوان محصولات ارگانیک امکانپذیر می شود./س

برچسب ها: کود ، بیولوژیک ، کاهش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.