در بازدید معاون هنری وزیر و مدیر مرکز هنرهای نمایشی از دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر؛
در بازدید معاون هنری وزیر و مدیر مرکز هنرهای نمایشی از دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر؛
به گزارش حوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران روابط عمومی سی و دومین جشنواره تئاتر فجر، شب گذشته علی مرادخانی معاون هنری وزیر، حسین طاهری مدیر کل هنرهای نمایشی و ندا انتظامی مدیر روابط عمومی معاونت با حضور در جمع مدیران و کارکنان دبیرخانه جشنواره، مراحل پیشرفت کار را ملاحظه کرده و نقطه نظرات خود را بیان کردند.
مرادخوانی ضمن قدردانی از حضور جدی و مؤثر قادر آشنا در دبیرخانه، پیشرفت امور را قابل توجه دانسته و نگاه مسئولانه دست اندرکاران جشنواره را مورد توجه قرار داد و گفت:با این نگاه مسئولانه که در شماست کم و زیاد اشکالی ندارد.
وی بر توجه بیشتر جشنواره به جذب عامه مردم تاکید کرده و افزود:امسال بیش از هر زمان دیگر باید مردم را در جریان کارهای جشنواره قرار دهیم. پیش از این نوع نگاه جشنواره و تبلیغات آن به گونه ای بوده که انگار به اهالی تئاتر گزارش می دهیم و تنها برای آنها کار می کنیم. امسال باید مردم را مخاطب قرار دهید و خروجی جشنواره را برای مردم معرفی کنید. اگرروح اقدامات، با اخلاقیات و رفتار مردمی نزدیک باشد ،موفق خواهیم بود.
وی با مقایسه جشنواره های موسیقی و تئاتر ادامه داد:هنرمندان دوست دارند هنرشان را به رخ بکشند، اما در تئاتر جای مردمی تر شدن هم وجود دارد. نباید کار در حوزه تخصصی مدفون شود.
وی تئاتر را همه بضاعت فرهیختگی کشور عنوان کرده و گفت: نگاه فیلسوفانه، متفاوت، چالش های امروز و آینده در فرهنگ، سیاست و اجتماع در تئاتر نمود پیدا می کند و از این روست که بیشتر از هر هنر دیگری بر افراد تاثیر می گذارد.
وی در بخشی از این نشست بر افزایش مدت زمان اقامت هنرمندان شهرستان ها در جشنواره تاکید کرد.
طاهری مدیر کل هنرهای نمایشی نیز گفت: باید عقب افتادگی زمانی که در برنامه های تبلیغاتی پیش آمده به سرعت جبران شود و از تمام ظرفیت های موجود بهره گرفته شود.
وی در بحث مهندسی رسانه ای جشنواره به بهره گیری از مستندسازان انجمن سینمای مستند اشاره کرد تا مجموع اقدامات و رویدادهای جشنواره و تبادلات فرهنگی که در آن انجام می شود به عنوان اثری تاثیر گذار و از زاویه دیدی خاص، ثبت و منتشر شود.
وی افزود: این چنین مستند هایی ، اسناد سمعی و بصری برای آیندگان خواهد بود .
در ادامه قادر آشنا نیز به ارائه آمار و اقدامات جشنواره پرداخت و توجه جشنواره به متون ایرانی و حضور چشمگیر آثار شهر های مختلف کشور را از ویِژگی های این دوره عنوان کرد.
در بخش پایانی این نشست به سوالات مطرح شده در زمینه های تبلیغات محیطی، پیش فروش بلیط ، حضور دیدگاه های مختلف، حضور گسترده تلویزیون و رادیو، میزان اعتبار مالی برخی از بخش های جشنواره، جدول ، بخش های رقابتی ، کتاب های جشنواره ، افزایش مدت زمان اقامت گروه های شهرستانی در جشنواره و ... پاسخ داده شد.
انتهای پیام/ص