فارس با حدود 10 هزار هکتار سطح زیر کشت و تولید سالانه بیش از 37 هزار تن سیب زمینی بعد از اصفهان و همدان مقام سوم تولید این محصول در کشور را دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ 40 درصد سیب زمینی تولیدی استان به استان های همجوار فرستاده می شود.

دزفولی مدیر امور زراعت جهادکشاورزی فارس پیش بینی کرد : بیش از 18 هزار تن سیب زمینی بهاره امسال در فارس برداشت و روانه بازار شود.

وی با بیان اینکه برداشت این محصول از اردیبهشت آغاز می شود و تا آخر خرداد ادامه دارد افزود: ارقام محلی کشت شده در استان فارس بیش از 30 رقم است که از جمله آن اگریا ، اریندا ، فونتانه ، سانته است.

سیب زمینی در استان های جنوبی کشور دومین ماده اصلی غذایی تلقی می شود.

سیب زمینی تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده است.

سیب زمینی در بین سبزیجات حاوی ویتامین ث بالایی است و مواد مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم نیز دارد./س

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.