به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
سعید یوسف پور گفت: به دنبال بارش برف سنگین و سرمای شدید هوا در زمستان، پرندگان و وحوش مناطق کوهستانی زاگرس مرکزی برای تأمین غذا و فرار از سرما، به حاشیه مناطق مسکونی روستایی و شهری پناه می آورند و از مردم امان می خواهند.
وی از مردم استان و دوستداران محیط زیست خواست با قراردادن مواد غذایی و دانه پاشی برای حیوانات در محیط از آنها حمایت و مراقبت کنند.
یوسف پور، از مردم خواست از شکار و آسیب رساندن به این حیوانات وحشی خودداری و در صورت مشاهده تخلف، مراتب را به واحد حفاظت محیط زیست، نیروی انتظامی و پایگاه های مقاومت بسیج اطلاع رسانی کنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تمهیدات لازم برای فصول سرد و یا بسیار گرم سال اندیشیده و اعتباری نیز برای این کار در نظر گرفته شده است تا علوفه های مورد نیاز حیات وحش در ایام سرد سال تامین شود.
وی افزود: در حاشیه مناطق حفاظت شده و تالاب های استان چهارمحال و بختیاری ممکن است پرندگان و چهارپایانی از جمله کبک، تیهو، قوچ وحشی، کل و بز، گربه وحشی و روباه به مناطق روستایی و شهری بیایند.
یوسف پور گفت: تلفن های 2223573 و 2223572 ( 0381 ) در مرکز استان به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارش های مردمی در خصوص حیات وحش می باشد.
هم اکنون 12.5 درصد مساحت استان چهارمحال و بختیاری، زیرپوشش مدیریت حفاظت محیط زیست استان است.
پارک ملی منطقه حفاظت شده تنگ صیاد، قیصری، شیدا، رویشگاه ملی لاله واژگون، منطقه حفاظت شده هلن، تالاب های چغاخور، گندمان، سولقان، علی آباد و منطقه شکار ممنوع شمس آباد از مهمترین مناطق حفاظت شده استان چهارمحال و بختیاری است.
هم اکنون 923 گونه گیاهی و 294 گونه جانوری از جمله پرندگان، پستانداران، ماهی ها و خزندگان در استان چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است./س