به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ جلال بهجو مدیر اداره جهاد کشاورزی جهرم گفت: سطح زیر کشت این محصول در جهرم 15 هزار هکتار بوده که به طور متوسط از هر هکتار 35 تن محصول تولید می شود.
وی با بیان اینکه جهرم قطب تولید مرکبات در کشور است، ادامه داد: این محصولات با کیفیت مناسب، سالانه به سایر کشورهای دنیا صادر می شود./ش
بهجو با اشاره به اینکه کار برداشت محصول لیموشیرین در جهرم از مهر ماه آغاز و تا 5 ماه ادامه دارد، گفت: عملکرد بالای محصول لیموشیرین، سازگار بودن با آب و هوای جهرم و کشت محدود لیموشیرین در سایر استان ها سبب شده تا تولید این محصول مورد توجه باغداران جهرمی قرار بگیرد و از بازار مناسبی برخوردار باشد.
انتهای پیام/