شیراز/

چه گوشتی به نسبت سایر گوشت ها کمتر اسید اوریک تولید می کند؟

گوشت کبک به نسبت سایر گوشت ها کمتر اسید اوریک تولید مى کند و میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده در مقایسه با دیگر پرندگان 5 تا 10 درصد بیشتر است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده در مقایسه با دیگر پرندگان 5 تا 10 درصد بیشتر است و انواع اسید آمینه ی ضروری در آن به وفور یافت می ‌شود .

همچنین گوشت کبک مضرات گوشت قرمز دام های بزرگ را ندارد.

گوشت این پرنده دارای طبیعت گرم بوده و زود هضم است و خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد.

مقدار پتاسیم این گوشت زیاد است و کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد موجود در آن نیز می تواند نیاز بدن را تامین کند.

علاوه بر گوشت از تخم کبک نیز استفاده می شود./ش

انتهای پیام/

برچسب ها: گوشت ، کبک ، اسیداوریک ، پروتئین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.