مهران مكوندي در گفتگو اختصاصي با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: فعاليتهاي شركت ملي حفاري ايران براي مشتريان براساس چارچوب موافقت نامه و اجراي قرارداد انجام مي شود كه با تامين كالا و مواد و خدمات مهندسي است كه اين شركت توانسته برنامه هاي كارفرمايان را تا 96درصد تحقق بخشيد كه با رفع محدوديتهاي تداركاتي و مالي موجود نتيجه اي بهتز از اين را انتظار داريم.
وي تصريح كرد: حفاري پروژه هاي توسعهاي فاز1،14،17 و 18 پارس جنوبي و حفاري پروژه توسعه ميادين آزادگان شمالي و جنوبي، ياران و آذر را اجرا مي كند كه اين طرحها مطابق برنامه در حال پيشرفت است كه بعضي از اين پروچهها به دليل مشترك بودن اين ميادين با كشورهاي همسايه، تسريع در اجراي پروژهاي مذكور گام بلندي در تامين منافع ملي است.
گفتني است كه حفاري پروژه توسعه ميدان يادآوران را طبق برنامه كارفرما در طي 6ماهه اول سالجاري به اتمام رسيده است.
مكوندي در خصوص برگزاري نمايشگاه نفت و گاز در اهواز اظهار داشت: برگزاري نمايشگاه با دو هدف آگاهي رساني در زمينه آخرين دستاوردهاي علمي، تحولات و تغييرات اعم از نرمافزاري و سختافزاري ، ايجاد تغييرات در شيوه توليد و رونق كسب و كار براي شركت كنندگان در زمان بازديد از نمايشگاه است كه باعث ثبات يا توسعه بازار منجر مي شود كه نتيجه آن رونق كسب و كار در كشور است.
معاون مديرعامل شركت ملي حفاري ايران تاكيد كرد: در صورتي كه نمايشگاه بتواند در توليد و عملكرد بهرهوري تاثيرگذار باشد مي توان اين نمايشگاه را در زمره نمايشگاه موفق دانست اما با توجه به تحريمهاي موجود و محدوديت منابع خارجي همين قدر كه اين نمايشگاهها بتوانند نگراني هاي مديران صنعت نفت را در مورد اجراي پروژههاي فعلي برطرف نمايندف موفقيت بزرگي را نصيب خود نمودهاند.
وي تصريح كرد: شركت ملي حفاري ايران در جهت حمايت از توليدكنندگان داخلي و پيشبرد فعاليتهاي خود جهت تحقق اهداف پيش بيني شده و از آنجايي كه همواره رويكرد برد-برد بين خود و توليدكنندگان داخلي را مدنظر داشته و به شيوه هاي گوناگون حمايت از صنايع داخلي را عملي نموده است.
مكوند تاكيد كرد: پيش از اعمال تحريمهاي بين المللي همزمان با سالروز تاسيس شركت ملي حفاري ايران از 11 سال پيش هر ساله اقدام به برگزاري اين گونه نمايشگاهها نموده است و در دو سال اخير و با رويكرد يكپارچهنگري در صنعت نفت كشور، اين نمايشگاه توسعه پيدا كرده است تا بتواند در زمينه فعاليتهاي شركت حفاري و شركت توليدكننده و بهره بردار بطور همزمان تاثير گذار است.
معاون مديرعامل شركت ملي حفاري ايران تصريح كرد: شركت حفاري ايران در سال 92 در راستاي ارجراي برنامههاي پيش بيني شده با بكارگيري 69 دستگاه حفاري ملكي و 4 دستگاه استيجاري با اقدام به حفر و تكميل تعداد140 حلقه چاه با 286 هزار و 500 متر حفاري با توجه به محدوديت هاي تداركاتي و مالي موجود عملكرد بسيار خوبي داشته است.
وي با اشاره به اينكه يك دستگاه دريايي از ابتداي سالجاري در حال بازسازي است افزود: يك دستگاه حفاري خشكي نيز در اوايل سالجاري به مجموعه دستگاههاي حفاري افزوده شده د ر حالي كه فعاليت هاي شركت ملي حفاري ايران در يك فضاي رقابتي و با حضور شركتهاي خصوصي و نيمه دولتي متعدد فعال در زمينه حفاري و خدمات فني توانسته است اين كارنامه را ارئه دهد.
انتهاي پيام/