بررسی‌های جدیددانشمندان نشان می‌دهد آشپزی و سرخ کردن موادغذایی عامل اصلی سردرد و می‌گرن در خانم‌ها به حساب می‌آید.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، دانشمندان با انجام آزمایشات و مطالعاتی دریافتند که حمله‌های عصبی و مغزی هنگام آشپزی بیشتر می‌شود به خصوص با پخت سبزیجات میزان این حملات نیز بیشتر می‌شود.
بررسی‌ها نشان می‌دهند که برای حفظ سلامتی و شادابی و تنظیم عملکردهای بهتر اعضای بدن افراد باید کمتر آشپزی کنند و هنگام سرخ کردن مواد غذایی از فن‌های مخصوص استفاده کنند، امروزه طراحان خانه و معماران بر‌تر دنیا گاز‌ها و سیستم پخت مواد غذایی را در کنار پنجره و سیستم تهویه مناسب طراحی می‌کنند. 

نتایج مطالعات نشان می‌دهند برای جلوگیری از سردرد هنگام پخت غذا بهتر است در آشپزخانه نمانند و گاهی سر بزنند زیرا ماندن بیش از ۱۵ دقیقه در آشپزخانه و در کنار گاز موجب اختلال در سیستم عصبی شما می‌شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: میگرن ، سردرد ، آشپزخانه ، مغز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.