دم نوش جو نوعي نوشيدني است كه با وجود دارا بودن عطر و بوي قهوه از وجود كاكوئين قهوه عاري است.
رقيق كردن خون، افزايش توان هضم غذا، جلوگيري از بيماريهاي دهان، دندان و لثه و كاهش استرس از مزاياي استفاده از اين نوع دم نوش است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختياري، با اشاره به اينكه امسال 150 تن دم نوش جو در اين كارخانه توليد شد گفت: ظرفيت توليد اين فرآورده سالانه 550 تن است.
رحمن كرمي، به افزايش 100 درصدي دم نوش جو نسبت به مدت مشابه پارسال اشاره كرد و افزود: توليد اين ميزان فراورده 2 ميليون و 200 هزار دلار براي كشور صرفه جويي ارزي داشته است.
وي اظهار داشت: با راه اندازي اين خط توليد زمينه اشتغالزايي 10 نفر در استان چهارمحال و بختیاری فراهم شد.
نخستين كارخانه مالت سازي صنعتي كشور، سال 1389 در شهر هفشجان، در فاصله 15 كيلومتري مركز استان چهارمحال و بختياري (شهرکرد) به بهره برداري رسيد.
دانه مالت، دانه جو فراوري شده جوانه زده است كه در توليد ماءالشعير، بيسكوئيت، شكلات ، داروهاي تقويتي ومواد آرايشي استفاده مي شود./س