سيداكبر حسيني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، با اشاره به اينكه استان اصفهان يكي از بزرگترين توليدكننده گانعسل در سطح كشور است، اظهار داشت: در نه ماه امسال 120تن عسل به كشورهاي حوزه خلیج فارس،آسیای شرقی وآفریقا صادر شده كه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 5 درصد افزايش داشته است.
وي افزود: صادرات اين محصول از استان اصفهان حدود 2 میلیون دلار براي
استان ارز آوري داشته است.
مديركل دامپزشكي استان اصفهان با اشاره به اشتغالزايي براي حدود 3 هزار نفر، اظهار كرد: در سال گذشته نيز بيش از 160 تن عسل از
استان به خارج از كشور صادر شده است.
وی با تاکید بر این که شهرستان های نجف آباد، شهرضا، اصفهان، خوانسار و سمیرم بیشترین تولید کننده عسل در استان اصفهان هستند، تصریح کرد: شهرستان نجف آباد حدود نیمی از عسل تولیدی استان را به خود اختصاص داده است.
وي بيان داشت: در استان اصفهان بیش از 600 هزار کلنی تولیدکننده عسل وجود دارد.
گفتني است؛ عسل دارای خواص آنتی بیوتیک و آنتی اکسیدان است، از این رو مصرف آن برای سلامت بدن بویژه قلب، عروق و پوست مفید است که از مصرف این ماده بسیار مفید نباید غافل شد./س