دهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی صنایع، هفتم و هشتم بهمن ماه سال جاري با مشارکت دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه تهران و انجمن مهندسی صنایع ایران با حضور فعال دانشگاه‌ها و واحدهاي دولتی و خصوصی در دانشگاه تهران برگزار می‌‌شود.

به گزارش  گروه دانشگاهی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي دهمين كنفرانس بين‌المللي مهندسي صنايع، دكتر كامران رضايي، استاد دانشكده مهندسي صنايع دانشگاه تهران و دبير كنفرانس با اعلام اين مطلب خاطرنشان كرد: طی دو روز برگزاری کنفرانس، با ارائه 450 مقاله علمی، برگزاری پانل‌های کاربردی، هشت کارگاه کاربردي و نمایشگاه‌های بخش صنعت و دانشگاه، شاهد محیطی پویا و مفید برای شرکت کنندگان خواهیم بود که با حضور سیاست‌گذاران، فعالان و دست‌اندرکاران عرصه مهندسی صنایع کشور در بخش‌های مختلف، زمینه انتقال دانش فنی و تبادل افکار در فضای کنفرانس فراهم خواهد آمد.

وي با اشاره به وضعیت اقتصادی کنونی برخی از سازمان‌های كشور و نیاز به هموارسازی و ایجاد اطمینان از تداوم و بقا برای سازمان‌ و كسب و كارها به تبیین هدف برگزاری این کنفرانس پرداخت و خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت وجود یک ساختار کارآمد برای تداوم کسب و کار سازمان‌ها، دهمین کنفرانس مهندسی صنایع مبتني بر رویکردهای مهندسی صنایع در تداوم کسب و کار است تا در راستای پایداری سازمان‌ها، گامی اساسی برداشته شود چرا که مهندسی صنایع با ارائه رویکردهای توانمند می‌تواند به تداوم کسب و کار سازمان‌ها کمک كند.

رضایی افزود: دهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی صنایع، کنفرانسی دانشگاهي – صنعتی است كه در آن شاهد حضور پرشور و فعال صنایع خواهیم بود كه نکته‌ای حائز توجه است. همچنین طی دو روز برگزاری کنفرانس با ارائه مقالات علمی، برگزاری کارگاه‌های کاربردی و نمایشگاه‌های بخش صنعت و دانشگاه، شاهد محیطی پویا و مفید برای انتقال دانش فنی و تبادل افکار در فضای کنفرانس خواهیم بود.

دکتر مسعود ربانی، رییس دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه تهران و دبیر علمی کنفرانس هم در سخناني با اشاره به استقبال مناسب جامعه علمي و صنعتي كشور از اين کنفرانس اظهار داشت: در اين راستا تعداد هزار و 300 مقاله کامل دریافت شد كه پس از داوری در نهایت تعداد 450 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت. به علت محدودیت زمان، از این میان 250 مقاله به صورت سخنرانی در پنل‌های تخصصی ارائه و 200 مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

دبیر علمی دهمين کنفرانس بين‌المللي مهندسي صنايع افزود: برای نخستین بار تعدادی مقاله در محوری جدید تحت عنوان مقالات تجربی در راستای تعامل هر چه بیشتر بخش صنعت و دانشگاه و به منظور ارائه تجربه‌های موفق نخبگان و کارشناسان صنعت مورد پذیرش قرار گرفته است.

به گفته وي، انتظار می‌رود حدود 400 نفر از اعضای هیات علمی و 100 نفر از مدیران بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین تعداد کثیری از دانشجویان در کنفرانس حضور داشته باشند.

دبير علمي دهمين كنفرانس مهندسي صنايع در ادامه با بيان اين كه یکی از کاربردهای مهندسی صنایع، مدیریت هزینه‌ها و بهبود کسب و کار است، ابراز اميدواري كرد، کنفرانس دهم مهندسی صنایع بتواند زمينه بهره گيري از مهندسی صنایع در مديريت بنگاه‌های اقتصادی و تداوم کسب و کار را فراهم كند.

ربانی خاطرنشان كرد: مهندسی صنایع، قدمتی 50 ساله دارد و طی این سالیان در تمامی بخش‌های صنعتی و خدماتی جایگاه ویژ‌ه‌ای در کشورهای توسعه یافته حاصل کرده است اما در ایران علی‌رغم جایگاه نسبتا مطلوب، هنوز نیاز به پیشرفت‌های ملموس در این زمینه وجود دارد.

به گفته رئيس دانشكده مهندسي صنايع دانشگاه تهران، رشته مهندسی صنایع قریب به 18 سال پیش در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران راه اندازي شده که با پیشرفتی روز افزون طی این سالیان روبرو بوده است. در حال حاضر قریب به 600 نفر دانشجو در مقاطع مختلف رشته مهندسی صنایع دانشگاه تهران مشغول به تحصیل می‌باشند.

دبير علمي دهمين كنفرانس مهندسي صنايع در پايان، آخرين مهلت ثبت نام در كنفرانس را 30 دي ماه جاري عنوان و خاطرنشان كرد: علاقمندان مي‌توانند براي كسب اطلاعات بيشتر و ثبت نام در كنفرانس به نشاني اينترنتي www.iiec2014.com   مراجعه كنند.


انتهای پیام/
برچسب ها: صنایع ، مهندسی ، دانشگاه ، دانش ، فنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.