به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان با مطالعه بر روی رژیم غذایی افراد مختلف دریافتهاند که مصرف گوجه فرنگی پخته شده می تواند منجر به کاهش "بیماری های قلبی" در افراد شود.
گفتنی است، دانشمندان با مطالعه بر روی ترکیبات گوجه فرنگی پخته شده دریافتهاند که در گوجهفرنگی پخته مقادیر زیادی از "آنتی اکسیدان های مفید" برای بدن وجود دارد که حتی از حالت خام نیز بیشتر است.
بررسی ها نشان می دهند، در حالت پخته میزان "لیکوپن" و آنتی اکسیدان مفید در گوجهفرنگی بیشتر می شود.
مصرف گوجه فرنگی پخته به ویژه به هنگام مصرف غذاهای پرچرب سبب بهبود و سلامت رگ های خونی و جلوگیری از "اختلال تصلب شرایین" می شود.
پژوهشگران به ویژه مصرف گوجه فرنگی پخته شده را به مردان میانسال توصیه اکید می کنند زیرا سبب کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های خطرناک می شود.
انتهای پیام/