مزن عروس لباس عروس کرمانشاههنگامی که برای خرید لباس عروس به بازار می روید ، ممکن است با مشکلات و مسایلی روبرو شوید که قبلا فکر آن را نکرده بودید و این باعث می شود بخش زیادی از وقت شما هدر برود و از طرفی استرس و نگرانی شما نیز بیشتر شود.

به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، شما عروس خانم ها می توانید با مطالعه های نکته های زیر در انتخاب لباس عروس خود دقت کنید و به راحتی خرید نمایید.

۱ – سقف بودجه خود را مشخص کنید

در بازار همانقدر که تنوع مدل وجود دارد ، تنوع قیمت نیز خودنمایی می کند. قیمت های لباس عروس از زیر یک میلیون تومان شروع شده و تا حتی بالای ۱۰ میلیون تومان ادامه دارد. بنابراین مهمترین کار این است که تصمیم خود را بگیرید که چقدر قصد دارید برای خرید آن هزینه کنید؟ لازم نیست یک عدد دقیق را تعیین کنید.

همین که حدود قیمت مورد نظر خود را بدانید کافی است. اما یادتان باشد وقتی وارد مزون ها و فروشگاه ها می شوید ، همیشه ۱۰ تا ۲۰ درصد زیر بودجه واقعی خود را ذکر کنید. مثلا اگر یک میلیون تومان بودجه در نظر گرفته اید، به فروشنده بگویید که ۸۰۰ هزارتومان بودجه دارید. خواهید دید که همیشه فروشنده های لباس، سعی می کنند شما را وسوسه کنند و یا با ترفند های مختلف شما را قانع کنند تا کمی بیشتر از بودجه خود خرج کنید. به این ترتیب شما به همان بودجه اولیه و واقعی خود خواهید رسید.

 ۲ -  کدام مدل برای اندام شما مناسب است؟

هنگامی که در اینترنت و یا در ژورنال ها به تماشای مدل ها می پردازید با مدل ها و مانکن هایی مواجه می شوید که اندامی باریک ، بلند و بدون نقص دارند. به خاطر داشته باشید که در دنیای واقعی همه چیز فرق می کند و بسیاری از خانم ها فاقد چنین اندام های بدون نقصی هستند و در نتیجه بسیاری از مدل های لباس که در ژورنالها مشاهده می کنید عملا برای بیشترخانم ها غیر قابل استفاده است. اما این بدان معنا نیست که لباس مناسب شما یافت نمی شود. کمی وقت بگذارید و درباره شکل اندام خود و مدل های مناسب برای اندام خود تحقیق و مطالعه کنید. یک مزون عروس حرفه ای باید بتواند شما را در این خصوص راهنمایی کند اما بهتر است که قبل از هرچیز خودتان سعی در شناخت نیازهای خود بکنید تا اینکه یک نفر دیگر نظرش را به شما القا نماید.

۳ – برای یافتن مزون مناسب با دیگران مشورت کنید

برای هر کسب و کاری بهترین تبلیغ ، تبلیغ دهان به دهان است. مشتریان معمولا درباره تجربیات خوب و بدی که از یک فروشگاه یا مزون داشته اند صحبت می کنند. اگر در بین نزدیکان و اطرافیان خود کسی را می شناسید که اخیرا ازدواج کرده است ، از او در خصوص فروشگاهی که لباس خود را تهیه کرده است سوال کنید. همچنین می توانید به وب سایت ها و شبکه های اجتماعی سری بزنید و نظر دیگران را در این خصوص سوال کنید.
 
۴ – در روزهای وسط هفته به بازار بروید

بهتر است حتی الامکان ، در روزهای وسط هفته به بازار بروید. روزهای آخر هفته معمولا بازار شلوغ است و فروشنده ها نمی توانند وقت کافی برای راهنمایی هر مشتری اختصاص بدهند. اما در صورتی که بازار خلوت باشد ، فروشندگان با حوصله بیشتری با شما برخورد می کنند و شما می توانید از لابه لای صحبتهای آنها نکات بسیار مفیدی برای شناخت جنس ، مدل و همچنین قیمت لباس ها کسب کنید. خواهید دید که پس از صحبت با چند فروشنده ، خودتان تبدیل به یک کارشناس تمام عیار خواهید شد.

۵ – تاریخ واقعی عروسی خود را به فروشنده نگویید

این ترفند بسیار به شما کمک می کند. ممکن است فروشنده یا مزونی که لباس خود را به او سفارش می دهید ، تاریخ عروسی شما را بپرسد. همیشه دو تا سه هفته زودتر از تاریخ واقعی جشن را به فروشنده بگویید. این باعث می شود که شما زودتر از جشن خود لباستان را دریافت کنید و فرصت کافی داشته باشید تا اشکالات آن را دریابید و بدون استرس و نگرانی از فروشنده بخواهید که آن را درست کند. فروشنده هم نمی تواند به بهانه تنگی وقت از زیر آن دربرود.

۶ – به اندازه کافی وقت بگذارید

لباس عروس یکی از حیاتی ترین قسمت های جشن شماست. برای سالیان متمادی وقتی که به عکس و فیلم مراسم ازدواج خود نگاه می کنید ، آن را خواهید دید. اگر دوست ندارید با هر بار دیدن آن حسرت بخوردی که ای کاش در انتخاب خود عجله نمی کردید ، پس از هم اکنون وقت کافی برای خرید آن اختصاص بدهید. خود را به دو یا سه مدل محدود نکنید و مدل های زیادی را امتحان کنید و زمانی که به این نتیجه رسیدید که این مدل همان مدل دلخواه شماست ، باز هم لباس های قبل را در ذهن خود مجسم کنید و کمی هم بیشتر بگردید و تا می توانید مدل های مختلف و سایزهای مختلف لباس عروس را امتحان کنید.

۷ – بر اساس سایز استاندارد لباس ( ۴۰ ، ۳۶ و ...) تصمیم نهایی خود را نگیرید

سایز لباس ، بین تولید کنندگان مختلف متفاوت است و یک روش استاندارد بری تعیین سایز لباس وجود ندارد. منظورم این است که مثلا ممکن است سایز ۴۰ یک لباس مارک "الف" ، با یک لباس سایز ۴۰ مارک "ب" از نظر اندازه متفاوت باشد. بهتر است لباس را بپوشید و یا اگر از طریق اینترنت خرید می کنید ، اندازه دورسینه ، دور کمر و دورباسن خود را با لباس تطبیق بدهید تا اطمینان حاصل کنید که لباس اندازه شماست و بعد نسبت به خرید آن اقدام کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار