ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ادامه داد: با توجه به اینکه عملیات کاشت، داشت، برداشت پیاز به صورت دستی انجام میگیرد، این محصول از لحاظ اشتغالزایی فصلی سهم عمدهای را به خود اختصاص میدهد به طوری که برای هر هکتار از کاشت تا برداشت، حدود ١٥٥ نفر روز کارگر مورد نیاز است.
وی اظهار کرد: اراضی زیر کشت محصول پیاز در استان در مقایسه با سال زراعی گذشته کاهش داشته است.
ایرانی فام ضمن بازگو کردن دلیل کاهش سطح زیرکشت پیاز در آذربایجان شرقی افزود: این امر بر اساس اصلاح الگوی کشت، صرفهجویی در مصرف آب و در راستای احقاق حقوق تولیدکنندگان و جلوگیری از هَدَررَفت سرمایههای بخش کشاورزی به انجام رسیده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان مقدار آب مصرفی در هر هکتار برای زراعت پیاز یادآور شد: بیش از 15 هزار مترمربع آب در هر هکتار برای این محصول مصرف می شود.
ایرانی فام تاکید کرد: متوسط عملکرد هکتاری این استان به میزان 7.8تن از متوسط عملکرد کشوری بالاتر است./ش