عضو هیئت علمی دانشگاه علوم‌کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: کیوی سیستم حفاظتی بدن را تقویت کرده و از بروز سرطان جلوگیری می‌کند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،محمد اکبرزاده به اشاره به اینکه سطح زیرکشت مناسبی از باغ‌های مازندران به کیوی اختصاص یافته است اظهارداشت: کیوی از لحاظ تغذیه‌ای و خواص درمانی دارای ارزش بالایی است.

وی با بیان اینکه کیوی برای تامین ویتامین C منبع خوبی است گفت: هر سهم از این میوه قادر است ۹۵ درصد نیاز روزانه به ویتامین C را تأمین کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم‌کشاورزی و منابع طبیعی ساری ادامه‌داد: این میوه به لحاظ داشتن ریزمغذی‌های مختلف از ارزش‌ غذایی بسیار بالایی برخوردار است.

اکبرزاده یادآور شد: کاهش قدرت ماهیچه‌ای و بینایی نیز در سالمندانی که به‌طور مداوم از کیوی استفاده می‌کنند، کمتر دیده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه به دلیل خاصیت کاه‌ندگی کیوی که بر سطح تری گلیسیرید دارد، از غلظت خون می‌کاهد افزود: این میوه از تنگ‌شدن عروق و بروز انواع سکته‌ها جلوگیری می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم‌کشاورزی و منابع طبیعی ساری خاطرنشان کرد: کیوی مانند قرص آسپیرین سبب رقیق شدن خون شده و از ایجاد پلاک در خون جلوگیری می‌کند.

اکبرزاده گفت: کیوی سیستم حفاظتی بدن را تقویت کرده و از بروز سرطان جلوگیری می‌کند.

وی هشدارداد: کیوی برای افرادی که مستعد سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا هستند، باید با احتیاط میل شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم‌کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه گزالات موجود در کیوی مانع جذب کلسیم می‌شود گفت: به این دلیل نباید حداقل 2 تا 3 ساعت قبل و بعد از مصرف لبنیات و حتی قرص‌های کلسیم این میوه مصرف شود تا مانع جذب این ماده مغذی نشود.


انتهای پیام/م

منبع: ایسنا
برچسب ها: مازندران ، سرطان ، کیوی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.