کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: جشنواره غذای سالم با هدف ترویج فرهنگ غذای بومی و سنتی واصلاح الگوی مصرف غذا در خاش برگزار شد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان .، مریم ریگی گفت:این جشنواره دراتاق مشاوره تغذیه روستای اسماعیل آباد شهرستان خاش برگزار گردید.

وی ادامه داد: در این جشنواره انواع غذاهای سنتی منطقه از جمله: هیرو، ری تو، گندم شیر، اشکنه بنه و...توسط رابطین و داوطلبین سلامت روستای اسماعیل آباد و اکبرآباد تهیه ودر جشنواره شرکت داده شد.

در ابتدای این جشنواره رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش با قدردانی ازتلاش و همدلی برگزارکنندگان این جشنواره گفت: کاهش مصرف نمک و چربی در غذاهاو آموزش این مسئله به خانواده ها و احیای غذاهای سنتی و محلی مسئله مهمی است.

دکترعبدالرضامیراولیایی در ادامه اظهار کرد: نقش بانوان در تهیه غذای سالم برای اعضای خانواده وتامین سلامتی آنهامهم است.

وی استفاده از مواد غذایی با کیفیت را بر حفظ سلامت موثر دانست و تغییر سبک زندگی و مشغله های ایجاد شده برای افراد را عامل اصلی تغییر الگوی تغذیه ای در جامعه و بروز اختلالاتی از جمله چاقی ، بیماریهای قلبی عروقی و گوارشی برشمرد./ش
انتهای پیام/
برچسب ها: جشنواره ، غذای ، سالم ، خاش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.