سیمین عسگری، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: بسیاری از بیماریهای ما، نشأت گرفته از عدم رعایت صحیح غذاخوردن است بنابراین تغذیه ناسالم میتواند سلامت جسمتان را به خطر اندازد.
وی افزود: سرخ کردن زیاد غذاها، مصرف زیاد روغن، شیر و ماست پرچرب، غذاهای آماده(فست بودها)، تنقلات شور همچون(چیپس، پفک، بادام زمینی بستهای و ... ) و مصرف نوشیدنیهای قندی که حجم بالای قند موجود در آن منجر به تولید چربی در بدن میشود، همه و همه جزء گروههای پرخطر مواد غذایی هستند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: "رژیمهای نادرست غذایی" هم میتواند باعث بروز بیماریهای جسمی و روانی در فرد شود.
وی اظهار داشت: تغذیه نادرست میتواند موجب ایجاد بیماریهایی مانند: دیابت، چربی خون، کلسترول، گوارش، عصبی، و بالارفتن چربی خون، "بیماریهای قلبی و عروقی" شود.
انتهای پیام/