شهریار مشیری افزود: قشم با توجه به داشتن انرژی نفت و گاز، آب و برق، راههای هوایی و دریایی و در آینده با اتصال به سرزمین اصلی از طریق پل خلیج فارس از ظرفیت و پتانسیل بالا در حوزه سرمایه گذاری صنعتی برخوردار است.
وی ادامه داد: شهرک های صنعتی، امتیازات حمایتی و قانونی منطقه آزاد از فعالان بخش خصوصی، عدم پرداخت عوارض، نیروی کار ارزان، نزدیکی با آبهای بین المللی نیز از دیگر امتیازات سرمایه گذاری در منطقه آزاد قشم می باشد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به روابط خوب ایران و آلمان از زمان های دور تاکنون گفت: نخستین کارخانه های صنعتی در استان هرمزگان از جمله جزیره قشم نیز با حضور بخش صنعتی آلمان راه اندازی شده بود و امروز نیز آمادگی همکاری با فعالان اقتصادی کشور آلمان در سطوح بالای صنعتی را داریم.
وی گفت: یکی دیگر از امتیازات سرمایه گذاری در قشم از طرف کشورهای خارجی بویژه آلمان عدم نیاز به روادید ورود به قشم است.
مشیری همچنین از آموزش نیروی کار ماهر در قشم با حضور مدرسان آلمانی حمایت کرد و گفت: با توجه به فعالیت مرکز بین المللی رشد قشم می توان از این فرصت در حوزه آموزش نیرو با هدف بالا بردن سطح توانمندی آنان در صنایع مختلف استفاده کرد.
مدیرعامل اتاق بازرگانی ایران و آلمان نیز در این نشست گفت: قشم ظرفیت های زیادی در حوزه های مختلف از جمله گردشگری و صنایع دارد که می توان در یک فرآیند تعاملی از آن استفاده کرد.
دانیل برمبک افزود: اتاق بازرگانی ایران و آلمان به عنوان پل ارتباطی تجار دو کشور آماده همکاری با مسئولان سازمان منطقه آزاد قشم با هدف معرفی ظرفیت های این منطقه به فعالان اقتصادی در کشور آلمان است.
رئیس هیئت مدیره اتاق بازرگانی ایران و آلمان نیز گفت: سرمایه گذاری در منطقه آزاد قشم با سرمایه گذاری در نقاط دیگر ایران و حتی دیگر مناطق آزاد کشورمان قابل مقایسه نیست.
مقتدی کرمانشاهانی افزود: با معرفی قشم به سرمایه گذاران داخلی و خارجی می توان تحولی عظیم در بخش سرمایه گذاری قشم ایجاد کرد و اتاق بازرگانی ایران و آلمان آماده معرفی قشم به فعالان اقتصادی کشور آلمان است.
قائم مقام معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم نیز با معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری در این منطقه همچنین از قوانین و مقررات ویژه منطقه آزاد قشم به عنوان امتیاز ورود سرمایه گذاران به این جزیره نام برد.
فرزین حقدل راه اندازی دفتر اتاق بازرگانی ایران و آلمان در قشم فرصت خوبی برای آشنایی بازرگانان و تجار آلمانی با مزیت های سرمایه گذاری در قشم می باشد که این سازمان از آن استقبال می کند.
عبدالجواد کمالی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم نیز از امتیازات ویژه بخش توریستی در این منطقه و امکان سرمایه گذاری در بخش هتلینگ با حمایت سازمان منطقه آزاد مطالبی به تیم اتاق بازرگانی ایران و آلمان ارائه کرد.
حسین اشرفی مدیر سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم نیز از پروسه ثبت شرکت های جدید بویژه شرکت های خارجی در قشم در کمتر از ۳ ساعت با هدف فراهم کردن شرایط فعالیت تجار و بازرگانان در این منطقه خبر داد.
محمد رضا عطاآبادی مدیرکل گمرک سازمان منطقه آزاد قشم نیز از عدم دریافت عوارض ورود کالا به قشم، استفاده از تخفیف تا ۶۰ درصد برای کسانی که از رویه ترانزیت کالا استفاده می کنند، شرایط دپوی کالا در قشم و استفاده از سود ۱۵ درصد و همچنین تخفیفات ویژه برای کالاهای دارای برند جهانی به عنوان مزایای سرمایه گذاری در قشم نام برد.
هرمز امیری سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت سازمان منطقه آزاد قشم نیز با معرفی شهرک های صنعتی از معافیت ۲۰ ساله، فروش زمین برای صنایع تاثیرگذار با قیمت مناسب، معرفی سرمایه گذاران به وزارت صنعت، معدن و تجارت برای دریافت تسهیلات به عنوان بخشی از برنامه های حمایتی از فعالان اقتصادی در این منطقه نام برد.
پژمان بهرامی مدیر امور بنادر سازمان منطقه آزاد قشم نیز از ۲۶۰ کیلومتر ساحل به عنوان بخش مهمی از پتانسیل در حوزه صنایع دریایی قشم نام برد و از تردد بیش از ۸ هزار مسافر در طول روز و فراهم شدن توسعه اسکله های کاوه و بهمن و نیز فعال شدن بخش بانکرینک سوخت در منطقه سلخ برای سوخت رسانی به بیش از ۱۴ هزار کشتی عبوری در خلیج فارس به عنوان مزایای این منطقه نام برد./ش
انتهای خبر/