ریفلاکس(REFLUX) بیماری می باشد که حدود 40 درصد افراد جامعه را گرفتار می کند و در 15 درصد موارد، این بیماری به شکل شدید و آزار دهنده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، بيماري ريفلاكس معده به مري (GERD)، هنگامي بروز مي‌يابد كه محتويات معده به مري برگشت نمايد و سبب ايجاد علايم يا بروز آسيب در مخاط مري گردد.
GERD يك بيماري شايع است كه سبب بسياري از علايم آزاردهنده مي‌شود و همراه با بيماري‌هاي جدي نظير آدنوكارسينوم مري به‌خصوص در كساني كه مري‌بارت دارند، مي‌باشد. بيماري ريفلاكس معده به مري اغلب به شكل سوزش پشت جناغ سينه و سر دل و برگشت اسيد كه به نام علايم تيپيك ناميده مي‌شود، بروز مي‌نمايد.
مری لوله‌ای است بین معده و گلو و هنگامی که عضله تنگ کننده (اسفنگتر) بین مری و معده بسته نمی‌شود، اسید معده از معده به مری وارد می‌شود.
 

توصیه می‌شود تا افراد مبتلا به ریفلاکس قبل از خوردن هر وعده غذایی، یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی مصرف کنند. می‌توانید عسل را با مقداری نان مصرف کنید، اما حدود 20 دقیقه پس از آن از مصرف مایعات و آب خودداری کنید، زیرا کارایی عسل را برای بهبود ریفلاکس کاهش می‌دهد، زیرا آب سبب رقیق شدن عسل و کم شدن کارایی آن می‌شود.

همان‌طور که گفته شد علت اصلی ریفلاکس، تضعیف اسفنگتر مری می‌باشد.
 

مصرف عسل، سبب تحریک این اسفنگتر شده و رشد مجدد این اسفنگتر را سبب می‌شود. در نتیجه با مصرف مداوم عسل این تحریک مدام صورت گرفته و سبب کاهش احتمال برگشت محتویات مری به معده می‌شود. علاوه بر این عسل خاصیت ضد میکروبی دارد و میکروب‌های مضر معده را از بین می‌برد.
منبع: جام نیوز
برچسب ها: معده ، ریفلاکس ، عسل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.