غذا خوردن در این ظروف باعث کوتاه قدی می شود

رییس پژوهشکده سرامیک پژوهشگاه مواد و انرژی با اشاره به مخاطرات بهداشتی استفاده از ظروف تفلون از ساخت ظروف سرامیکی جایگزین در این پژوهشکده خبر داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،محمدرضا وحیدی‌پور  اظهارکرد: امروزه استفاده از ظروف تفلون یا نچسب بسیار معمول شده است و تقریبا همه ما از این ظروف برای آشپزی استفاده می‌کنیم بدون آن که بدانیم استفاده از این ظروف ممکن است خطراتی برای سلامتی ما داشته باشد.

 

وی ابراز عقیده کرد: در تهیه ظروف تفلون از فلزکادمیوم استفاده می‌شود این ماده به مرور وارد غذا شده و باعث بروز سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی می شود. علاوه بر این کادمیوم در سنتز هموگلوبین دخالت می کند و منجر به کم خونی می‌شود.

 

وحیدی پور خاطرنشان کرد: پژوهشگران پژوهشگاه مواد و انرژی برای جلوگیری از خطرات استفاده از ظروف تفلون درصدد ساخت ظروفی با ترکیب آلومینا و روکش سرامیکی هستند.

وحیدی پور ادامه داد: آلومینا یکی از مهم ترین اکسیدهای سرامیکی است که کاربردهای فراوانی در صنایع و مواد مهندسی دارد. کاربرد آلومینا در اکثر موارد به علت خواص بالای خوردگی و اکسید شوندگی آن در دماهای بالا می‌باشد.

 

رییس پژوهشکده سرامیک گفت: صرف نظر از بحث مقاومت، آلومینا هیچ ضرری برای انسان ندارد؛ لذا می‌توان از آن در ساخت ظروف مطابق با معیارهای استاندارد استفاده کرد.

وی در پایان گفت: این ظروف تا پایان سال جاری با قیمتی مناسب تر از ظروف تفلون وارد بازار می‌شوند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ظروف تفلون ، کوتاهی ، قد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.