به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، شیرهای پرچرب روند آماده سازیشان بهطور کلی فرق دارد و هنگام آمادهسازی آنها تغییرات شیمیایی باعث تغییر بافت آن میشوند از این رو شیر پرچرب گزینه مناسبی برای نوشیدن نیست.
بررسیها نشان میدهند، شیرهای پرچرب باعث افزایش وزن میشوند و میزان ویتامینهای موجود در آنها نسبت به شیرهای کمچرب کمتر است و چربی موجود در آن سریعا به بافتهای عروقی و قلبی نفوذ میکند.
نتایج مطالعات نشان میدهند، شیر یکی از ضروریترین نیازهای تغذیهای سالمندان است و خوردن سه لیوان شیر برای آنها ضروری است اما باید توجه داشت بهترین نوع شیر برای مصرف شیر کمچرب است زیرا مقدار چربی آن محدود است و مشکلات گوارشی بهوجود نمیآورد و از طبیعیترین و مطمئنترین روشهای میکروبزدایی در تهیه شیرهای کمچرب استفاده میشود.
انتهای پیام/