نمک موجود در پیتزا می‌تواند بیماری‌های قلبی و سکته مغزی به همراه داشته باشد.

ابراهیم اسدی، متخصص داخلی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: خوردن این غذای خوشمزه و عامه پسند می‌تواند بسیار خطرناک و اثر منفی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد. 

وی افزود: روشی که برای ماندگاری مواد این غذا وجود دارد نمک و نیتریت است بنابراین خوردن این غذا برای افرادی که مبتلا به فشارخون بالا هستند، خطرناک خواهد بود. 

وی با اشاره به اینکه، ادویه و نگهدارنده موجود در پیتزا می‌تواند زمینه‌ساز ابتلا به حساسیت غذایی باشد، اظهار داشت: مصرف این غذا‌ها می‌تواند موجب شیوع چاقی در افراد باشد. 

وی عنوان کرد: بیماری‌هایی همچون: نقرس، چربی بالا، فشارخون بالا، گرفتن رگ‌ها، بیماری‌های قلبی و عروقی ناشی از مصرف غذاهای فست فود و آماده است. 

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: نمک موجود در پیتزا می‌تواند منجر به بیماری‌های قلبی و سکته مغزی شود. 



انتهای پیام/
برچسب ها: نمک ، پیتزا ، سکته ، مغزی ، نقرس ، فشارخون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.