به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون
باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز مطالعات و تولیدات فیلم انیمیشن حوزه هنری علی عطایی گفت: این پروژه در قالب چند فاز عملیاتی می شود که در فاز اول ، 42 کتاب مرجع در بخش تالیف و ترجمه برای ساخت و تولید انیمیشن ارائه خواهد شد.
وی که خود از جمله دانش آموختگان رشته هنر است تشریح کرد: در گذشته کمبود منابع در بسیاری از حوزه های درسی، ضربه ها و لطمات شدیدی را به دانشجویان وارد کرد که باعث ایجاد کمبودها و خلأهای بزرگی شد! بنابراین مرکز انیمیشن به عنوان متولی تولید آثار، تصمیم به برنامه ریزی و تدوین پروژه خلق انیمیشن گرفت که با یاری و همکاری معتبرترین و به روزترین ناشران و نویسندگان اجرایی می شود.
عطایی در ارائه گزارشی از روند پروژه تولید انیمیشن گفت: به دنبال تهیه منابع مکتوب و کتاب های مرجع برای علاقمندان به هنر انیمیشن، نیاز به جمع آوری مطالب، صفحه آرایی و قرار گرفتن در قالب گرافیگی جدید داشتیم تا آثاری را که در هر گوشه جهان با شکل، شرایط و متریال خاصی چاپ شده بود در مجموعه ای واحد گردآوری کنیم.
وی با بیان اینکه پس از بررسی محتوایی و فرمی در جلسات متعدد، استانداردها و معیارهایی چون اندازه، شرایط تولید و قطع کتاب ها مشخص شد، اظهار کرد: بر اساس صحبت ها و تصمیمات، به این نتیجه رسیدیم که فیلم نامه ها، برای حمل راحت تر و ترغیب گروه های سنی پائین تر، در قطع جیبی، آثار تصویری که دربرگیرنده تکنیک ها بودند با قطع خشتی و آثار متن محور در قطع وزیری طراحی و چاپ شوند.
وی افزود: از آنجا که هنر انیمیشن از فضای فانتزی برخوردار است، در این پروژه سعی شده تا در همه مراحل مثل طراحی و قطع کتاب ها، حال و هوای فانتزی کار حفظ شود تا مخاطبان بیشتری را جذب کند.
مدیر هنری طرح خلق آثار انیمیشن تصریح کرد: تا کنون بیش از 70 درصد از حجم کار انجام شده است که چاپ بخشی از آن تا پیش از سال جدید و بخش دیگر آثار به سال آینده موکول خواهد شد.
عطایی همچنین درخصوص نحوه ارائه این آثار به هنرمندان و علاقمندان به هنر انیمیشن بیان کرد: قرار است طی جلسه ای برنامه هایی برای چگونگی ارائه کتاب ها تشکیل شود که طی اخبار بعدی متعاقباً اعلام میشود.
انتهای پیام/ اس