به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فلسطينی معا، در حال حاضر کشورهای مختلفي در جهان به صف تحريم کنندگان پيوسته اند، اين روند سبب شد تا برخي از کارشناسان پيش بيني کنند تلاش تل آويو براي مسدود کردن مذاکرات صلح با فلسطين مي تواند سبب تشديد تحريمها و به اعتباري سبب ضربه فني اسرائيل شود.
تلويزيون اسرائيل گزارش مشروحي از ضربات ناشي از تحريم بر پيکر شرکتهای اسرائيلی منتشر کرد و افزود:«اين خسارات ناشي از تحريم توليدات اسرائيلي به ويژه توليدات آن دسته از شرکتها وکارخانجاتي دانست که در مناطق اشغالي فلسطين مستقر هستند».
تلويزيون اسرئيل به سانسور خبري ناشي از خسارات تحريمها اشاره کرد و در تعبير از اين موضوع اعلام کرد:« اين اتفاق براي اسرائيل يک رسوايي است،که نمي خواهد حقيقت را بگويد».
يک وکيل حقوقي مي گويد:« خسارات ناشي از تحريم ها بسيار زياد است اما اسرائيل اخبار مربوط به آن را سانسور ميکند، دهها شرکت براي پيدا کردن راه رهايي از خسارات به تکاپو افتادهاند، شرکتهاي بسياري سرمايه گذارانشان را از دست داده اند و برخي از شرکتها نيز مجبور شدند قراردادهای امضا شده خود را فسخ کنند».
در گزارش تلويزيون اسرائيل آمده است:« هر شرکتي که در خارج از اسرائيل و در اراضي اشغالی فلسطين قرار دارد از طرف کشورهای مختلفي در جهان مشمول تحريم شده است».
يک مقام محلي در شهرک يهودي نشين "ارئيل" مي گويد:«تمامي کارخانجات در اين شهرک تحريم شدهاند، سخن من تحريم ارئيل نيست بلکه روي سخن من با تحريمي است که عليه اسرائيل وضع شده است».
"تزيپي ليوني" وزير دادگستري کابينه بنيامين نتانياهو در اسرائيل، مذاکرات را راه رهايی از فراگير شدن تحريم مي داند و مي گويد:« تا زماني که در حال مذاکره هستيم با تحريم جامع مواجه نخواهيم شد ولي اگر اين مذاکرات متوقف شود شرايط ما بدتر از شرايطي خود شد که آفريقای جنوبي پيش از اين تجربه کرده است».
سفير انگليس در اسرائيل نيز مي گويد:«دوستان اسرائيل در جهان کم شده اند».
اما اندرسون از مقامات اتحاديه اروپا مي گويد:« ما کالاهاي توليد شده در شهرکها را نمي خريم، اين کار بر اساس تصميمي است که از آغاز سال 2014 وارد مرحله اجرايي شده است، اين اقدام يک موضعگيری سياسی است و نمیتوان آن را ناديده گرفت».
انتهای پیام/