وی در ادامه گفت: مصرف انواع ویتامینها و املاح در رژیم غذایی تاثیر مهمی در رشد سیستم ایمنی بدن دارد.
زراتی همچنین افزود: مواد غذایی که حاوی کلسیم هستند مانند لبنیات کمچرب، انواع میوههای حاوی ویتامین C و به طور کلی مواد غذایی حاوی ویتامین A از جمله گوشت بوقلمون، هویج، طالبی، خرمالو می توانند سیستم ایمنی را تقویت کنند.
وی در ادامه تصریح کرد:مصرف منابع غذایی حاوی امگا3 شامل: کاهو، سبزی خوردن،ماهی و گردو برای پیشگیری از بروز بیماری ویروسی باکتریابی مانند "آنفولانزا "توصیه می شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه مواد غذایی از به وجود آمدن بیماری پیشگیری میکند خاطر نشان کرد: مشکلات تنفسی، دردهای استخوانی و تب از جمله نشانههای بیماری آنفولانزا است که باید حتما به پزشک مراجعه شود.
انتهای پیام/