به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: پیش بینی می شود از این میزان سطح زیر کشت هزار و 700 تن محصول برداشت شود.
جلال بهجو ، میزان تولید فلفل دلمه ای شهرستان جهرم به طور متوسط بیش از 25 تن در هکتار است و امسال میزان سطح زیر کشت این محصول در مقایسه با پارسال 20 درصد افزایش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم با اشاره به مرغوبیت بالا و قیمت مناسب فلفل دلمه ای ، ادامه داد: استقبال خوب مردم برای مصرف این محصول موجب افزایش کاشت آن در مزارع این شهرستان شده است.
فلفل دلمه ای سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدان مانند ویتامین C و کاروتن است.
همچنین تحقیقات نشان می دهد "کپساسین" موجود در فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد سمی عمل می کند و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان زا در بدن می شود و از تشکیل تومورهای بدخیم نیز جلوگیری می کنند.
شهرستان جهرم در فاصله 193 کیلومتری
جنوب شرقی شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/ز